För att Studentapan ska fungera korrekt behöver du aktivera javascript i din webbläsare.
Logga in


Varukorg
Summa:{total} kr
Studentapan
Bra jobbat! Bara två steg kvar innan du är klar.
Vad stämmer för dig, ?
Jag är student
Jag ska börja studera
Jag har avslutat mina studier
Jag har aldrig varit student

Vi vill veta lite mer om dig för att vi ska kunna förbättra Studentapan och göra plattformen så relevant som möjligt för dig.

Du godkänner våra villkor när du använder Studentapan och skapar ett konto hos oss. Vi kommer även att skicka nyhetsbrev med studietips och information om Studentapan. Du kan enkelt avregistrera dig från dessa nyhetsbrev senare.
Studentapan Academy är en del av Studentapan för att göra dig till en bättre student. Här hittar du värdefulla studietips och råd som hjälper dig att plugga smartare och få mer frihet. Studentapan - Upplev ett bättre liv som student.

Så här tjänade Sara 5200 kr extra på sina studier - på endast en termin

Det här är Sara Jönsson

 

 

 

Hon har tjänat 5200 kr på att sälja studiehjälpmedel, än så länge... Sara började lägga upp sammanfattningar av kursböcker, som snabbt spreds och blev populära. För endast 30 kr styck tyckte köparna att det var en värdefull investering och det skapade ytterligare ringar på vattnet. Sara har nu tjänat över 5000 kr på bara 1 termin.

"Jag råkade komma över Studentapan.se och såg att mina sammanfattningar kunde komma till nytta samtidigt som jag tjänar pengar. Enkelt och snabb utbetalning av pengarna! Riktigt nöjd"  

Studentapan är Sveriges enda marknadsplats för digitalt studiehjälpmedel.   Vi kopplar samman ditt studiehjälpmedel med potentiella köpare.

 

Vad är studiehjälpmedel?

Studiehjälpmedel är alla olika typer av dokument (PDF eller Word) som kan hjälpa en annan student. Exempel på studiehjälpmedel är:

  • Sammanfattningar
  • Instuderingsfrågor
  • Rättade tentor
  • Uppsatser
  • Mattelösningar
  • Anteckningar från föreläsningar
  • Begreppssamlingar

 

Varför ska du sälja studiehjälpmedel?

1. Tjäna pengar Den mest självklara anledningen är att du kan tjäna pengar.

 

 

 

2. Plugga bättre Men att skapa studiehjälpmedel är jäkligt bra sätt för att förbättra dina studier. Genom att exempelvis sammanfatta en kursbok med dina egna ord så lär du dig bättre.

 

 

Många studenter brukar också ta anteckningar på föreläsningarna men glömmer att renskriva dem. Motivationen att tjäna pengar kan hjälpa dig att orka renskriva dina anteckningar. På det sättet lär du dig bättre också!  

 

Vad är nyckeln till att tjäna mycket pengar?

Att skapa värde för den som kommer köpa ditt material är den absolut viktigaste ingrediensen. Om de som köper ditt material är nöjda så kommer de att berätta för sina klasskompisar vilket gör att du säljer ännu mer. Ett annat tips är at t ex dela ditt studiehjälpmedel på Facebook.

 

 

Kort och gott, använd ditt sunda och kreativa förnuft!  

 

Är du orolig att ditt studiehjälpmedel ska spridas vidare?

Worry no more! De som köper har endast tillgång till ditt material via vår webbaserade läsare vilket förhindrar att det skrivs ut eller sparas ned.  

 

Vad väntar du på?

Gör som Sara och tjäna pengar på dina studier nu! Många går miste om att exempelvis gamla anteckningar och sammanfattningar kan vara guld värt för andra studenter. Kolla över om du har något material som hade kunnat vara värdefullt och ladda upp nu för att tjäna en extra slant!

Kom också ihåg att renskriva dina anteckningar eftersom det nu finns ett sätt för dig att tjäna pengar på dem! När du pluggar till tentan eller duggan så passa också på att sammanfatta det du lär dig.

Kom igång nu och sälj studiehjälpmedel! 

 

 

Studentapan Academy är en del av Studentapan för att göra dig till en bättre student. Här hittar du värdefulla studietips och råd som hjälper dig att plugga smartare och få mer frihet. Studentapan - Upplev ett bättre liv som student.
Rekommenderad läsning för dig