Trygghetstjänsten Enkelt, säkert och smidigt för både köpare och säljare av begagnad kurslitteratur.

Se hur det fungerar
 1. Enkelhet

  Automation i all sin enkelhet

  Med bara ett fåtal klick lägger säljaren ut sina böcker till försäljning med trygghetstjänsten. Med ännu färre klick beställer köparen böcker. Inget krångel med otrygg betalning eller jobbig kontakt mellan köpare och säljare.

  Uppladding
 2. Trygghet

  Säkert för både säljare och köpare

  Köparen betalar direkt på webbsidan med kort eller bank. Pengarna är i tryggt förvar tills säljaren har skickat boken och den har mottagits av köparen. Säljaren får automatisk betalt via Swish eller banköverföring. Skickar inte säljaren boken återbetalas 100 % av pengarna till köparen.

  Uppladding
 3. Support

  We’ve got your back!

  Vid 96 av 100 försäljningar går allt precis som du förväntar dig. I de fåtal fall där något problem uppstår är vi redo att hjälpa både dig som köpare och säljare. Vi agerar alltid opartiskt och mycket skyndsamt för att försöka hitta en lösning.

  Uppladding
Vanliga frågor

Har du några andra frågor eller feedback? Kom enkelt kontakt med oss via Facebook eller vår kontaktsida

Vad kostar trygghetstjänsten?

Det är helt gratis för köparen. För säljaren tar vi 15 % för att täcka betalkostnader, marknadsföringskostnader och administrativa kostnader.

Om säljaren inte skickar boken?

Skickar inte säljaren boken inom angiven tid återbetalar vi 100 % av pengarna till köparen. Vi kommer även stänga av säljaren från Studentapan och eventuellt ta ut en straffavgift.

Ingen kontakt mellan köpare och säljare?

Allt som du ser är enkelhet men bakom Studentapan ligger det ett automatiserat och avancerat system. I 96 av 100 fall behövs det ingen kontakt mellan köpare och säljare.

Hur sker betalningen?

Köparen betalar tryggt med kort eller bank till Studentapan. Vi håller pengarna i tryggt förvar tills säljaren har skickat boken och köparen mottagit den. Då betalas pengarna automatiskt ut till säljaren via bank eller Swish.