För att Studentapan ska fungera korrekt behöver du aktivera javascript i din webbläsare.
Begagnad kurslitteratur. Snabbt, enkelt och riskfritt.
Spara uppåt 80%
Trygg betalning
Skydd mot bedrägeri
“Spöade konkurrenten”
“Rekommenderas”
Studentapan
Bra jobbat! Bara två steg kvar innan du är klar.
Vad stämmer för dig, ?
Jag är student
Jag ska börja studera
Jag har avslutat mina studier
Jag har aldrig varit student

Vi vill veta lite mer om dig för att vi ska kunna förbättra Studentapan och göra plattformen så relevant som möjligt för dig.

Du godkänner våra villkor när du använder Studentapan och skapar ett konto hos oss. Vi kommer även att skicka nyhetsbrev med studietips och information om Studentapan. Du kan enkelt avregistrera dig från dessa nyhetsbrev senare.
50 kr studentrabatt
hos Yves Rocher

Om Yves Rocher

OM YVES ROCHER: Att njuta, det är att ta för sig av livet. Att känna lust i vardagen. Låt dig svepas med i en värld fylld av färger, smaker och dofter – prova Yves Rocher du också! Yves Rocher är ett av Frankrikes största varumärke inom skönhet och kosmetik och en av världens största leverantörer av skönhet från växtriket. Vara snäll mot dig själv. Ge dig själv tid, uppmärksamhet och omsorg.

Ta till dig allt det goda som kommer från växtriket. Med produkter från Yves Rocher kan du varje dag nyttja de otroliga krafterna från växtriket, från topp till tå. Det finns en oändlig livskraft och energi i växtriket. Använd produkterna för att ladda batterierna och för att ta fram din verkliga skönhet. Du är vacker, varje dag i livet. Genom alla färger och dofter stimulerar naturen både syn, luktsinne och känsel.

Naturen är en kraftfull och samtidigt sensuell värld, något som Yves Rochers forskare inom Skönhet från växtriket nyttjar för att kunna erbjuda dig det bästa från växterna. Vi erbjuder dig skönhet från topp till tå inom makeup, kroppsvård, dofter, hygien och hårvård. Yves Rocher grundades 1959 i den franska byn La Gacilly, av herr Yves Rocher. Yves Rochers cirka 700 produkter används av mer än 30 miljoner kvinnor i över 90 länder. Verksamheten i Norden leds från huvudkontoret i Helsingborg och produkterna erbjuds via postorder, webb och butiker.

Yves Rocher driver ett aktivt arbete inom CSR och hållbarhet. Bland en rad insatser för en hållbar värld finns projektet Plant For The Planet som planterar 50 miljoner träd i 27 länder, såsom Senegal, Etiopien, Ryssland och Indien. Makeup, kroppsvård, bodylotion, dofter, hygien och hårvård - upptäck skönhet från växtriket med Yves Rocher!

Villkor keyboard_arrow_down

Gäller när du handlar för minst 250 kr. Gäller hela sortimentet och endast för Studentapans medlemmar. 

Mina studentrabatter