För att Studentapan ska fungera korrekt behöver du aktivera javascript i din webbläsare.
Begagnad kurslitteratur. Snabbt, enkelt och riskfritt.
Spara uppåt 80%
Trygg betalning
Skydd mot bedrägeri
“Spöade konkurrenten”
“Rekommenderas”
Studentapan
Bra jobbat! Bara två steg kvar innan du är klar.
Vad stämmer för dig, ?
Jag är student
Jag ska börja studera
Jag har avslutat mina studier
Jag har aldrig varit student

Vi vill veta lite mer om dig för att vi ska kunna förbättra Studentapan och göra plattformen så relevant som möjligt för dig.

Du godkänner våra villkor när du använder Studentapan och skapar ett konto hos oss. Vi kommer även att skicka nyhetsbrev med studietips och information om Studentapan. Du kan enkelt avregistrera dig från dessa nyhetsbrev senare.
7% studentrabatt
hos Apomera
Den här studentrabatten är inte aktiv just nu

Om Apomera

Apomera är en hälsovårdsbutik på nätet som erbjuder dig ett stort sortiment av egenvårdsprodukter och receptfria läkemedel. Hos oss kan du hitta förstklassiga produkter från välkända varumärken till låga priser samt känna sig trygg när du handlar. ACO, Avène, Eucerin, Estelle & Thild, Nuxe, IDUN Minerals, Ipren är bara några exempel på varumärken som du kan köpa hos oss. Dessutom är vårt mål att vara Sveriges trevligaste och mest prisvärda butik på nätet! Oavsett var du bor i landet finns vi alltid nära dig, du kan beställa från oss dygnet runt, alla dagar på året.

Apomera står under Läkemedelsverkets tillsyn. Vi säljer dock inte läkemedel som är receptbelagda. Vi fokuserar på receptfria läkemedel och egenvårdsprodukter och erbjuder dig dessa produkter på enklaste och bästa sätt utan krångel. Besök apomera.se om du vill handla enkelt, prisvärt och tryggt!

Vi garanterar tusentals produkter att välja från och en snabb leverans.

 

Villkor keyboard_arrow_down

Rabatten gäller hela sortimentet och är endast giltig för Studentapans medlemmar som är studenter. 

Mina studentrabatter