För att Studentapan ska fungera korrekt behöver du aktivera javascript i din webbläsare.
Logga in


Varukorg
Summa:{total} kr
Studentapan
Bra jobbat! Bara två steg kvar innan du är klar.
Vad stämmer för dig, ?
Jag är student
Jag ska börja studera
Jag har avslutat mina studier
Jag har aldrig varit student

Vi vill veta lite mer om dig för att vi ska kunna förbättra Studentapan och göra plattformen så relevant som möjligt för dig.

Du godkänner våra villkor när du använder Studentapan och skapar ett konto hos oss. Vi kommer även att skicka nyhetsbrev med studietips och information om Studentapan. Du kan enkelt avregistrera dig från dessa nyhetsbrev senare.
10% studentrabatt
hos iPhoneButiken
Den här studentrabatten är inte aktiv just nu

Om iPhoneButiken

Vi är ditt självklara val för iPhone-skal och andra iPhone-tillbehör i Sverige! Vi har tillbehör till iPhone 7/6/6S, iPhone 7/6(S) Plus, äldre iPhone-modeller, iPad Pro 12,9 och 7,9, iPad Air 2, iPad mini 4 samt äldre iPad-modeller.

Självklart även tillbehör till smarta klockan Apple Watch. iPhonebutiken har sålt iPhone-tillbehör till över 250 000 nöjda kunder sedan starten 2008.

Vårt fokus ligger på snabba leveranser, stort kunnande och högkvalitativa tillbehör från mängder av kända tillverkare. Vårt lager i Kalmar utökas varje månad och i dagsläget består det av över 7 000 artiklar från över 300 olika tillverkare av tillbehör till iPhone, iPad och Watch.

Villkor keyboard_arrow_down

Kan inte kombineras med andra rabattkoder. 

Mina studentrabatter