För att Studentapan ska fungera korrekt behöver du aktivera javascript i din webbläsare.
Begagnad kurslitteratur. Snabbt, enkelt och riskfritt.
Spara uppåt 80%
Trygg betalning
Skydd mot bedrägeri
“Spöade konkurrenten”
“Rekommenderas”
Studentapan
Bra jobbat! Bara två steg kvar innan du är klar.
Vad stämmer för dig, ?
Jag är student
Jag ska börja studera
Jag har avslutat mina studier
Jag har aldrig varit student

Vi vill veta lite mer om dig för att vi ska kunna förbättra Studentapan och göra plattformen så relevant som möjligt för dig.

Du godkänner våra villkor när du använder Studentapan och skapar ett konto hos oss. Vi kommer även att skicka nyhetsbrev med studietips och information om Studentapan. Du kan enkelt avregistrera dig från dessa nyhetsbrev senare.
20% studentrabatt
hos Lookfantastic

Om Lookfantastic

Som ett mecka för skönhetsintresserade, är lookfantastic den ultimata destinationen för premium skönhetsprodukter online. Här hittar du allt för att ta hand om din hud, kropp och ditt hår. Sedan starten 1996 har den brittiska skönhetsbutiken gjort världen lite vackrare. Med över 15 000 produkter från mer än 500 märken är det enkelt att finna det man söker, inom alltifrån skönhetsklassisker, till nya spännande produkter och märken.

Med sitt breda sortiment av skönhetsprodukter, lockar lookfantastic över en halv miljon unika besökare varje månad, och självklart erbjuder de världsledande märken såsom Elizabeth Arden, Kérastase, Decleor och många, många fler. Med nya produkter som dagligen kommer in är detta en sajt att hålla ögonen på för att hålla sig uppdaterad på de senaste trenderna och bästa erbjudandena

Villkor keyboard_arrow_down

Gäller endast nya kunder. Kan inte kombineras med andra erbjudande. 

Mina studentrabatter