För att Studentapan ska fungera korrekt behöver du aktivera javascript i din webbläsare.
Logga in


Varukorg
Summa:{total} kr
Studentapan
Bra jobbat! Bara två steg kvar innan du är klar.
Vad stämmer för dig, ?
Jag är student
Jag ska börja studera
Jag har avslutat mina studier
Jag har aldrig varit student

Vi vill veta lite mer om dig för att vi ska kunna förbättra Studentapan och göra plattformen så relevant som möjligt för dig.

Du godkänner våra villkor när du använder Studentapan och skapar ett konto hos oss. Vi kommer även att skicka nyhetsbrev med studietips och information om Studentapan. Du kan enkelt avregistrera dig från dessa nyhetsbrev senare.
15% studentrabatt
hos Passion of Sweden
Den här studentrabatten är inte aktiv just nu

Om Passion of Sweden

Du använder studentrabatter helt anonymt. 

Hos Passion of Sweden hittar du ett av Sveriges största och mest kompletta sortiment av sexiga underkläder och sexleksaker för både män och kvinnor. Vi har något för alla som vill sätta lite extra krydda på sitt sexliv. Här handlar du tryggt och säkert med en leveranstid på bara 1 till 2 vardagar. Din beställning skickas alltid i ett diskret paket med en anonym avsändare. 

Till skillnad från de flesta andra sidor som säljer sexleksaker på nätet, så säljer Passion of Sweden varken porr eller porrfilm. Vi har medvetet valt bort detta, eftersom vi inte vill stödja den på många vis kvinnokränkande porrindustrin.

Vi anser att man ska kunna handla sexleksaker på nätet, utan att behöva bombarderas av pornografiska bilder och erbjudanden om smaklös och macho porr. Denna sida är alltså utformad för att skapa en smakfull och modern miljö, med sensuella produkter som tilltalar både gamla och unga.

När du handlar hos oss kan du vara säker på att dina pengar inte går till exploaterande företag med tvivelaktiga avsikter. Tvärtom donerar vi regelbundet en del av vår vinst till välgörande ändamål. I längden blir det en rejäl slant. När du handlar hos oss väljer du alltså att inte stödja porrindustrin, utan en god sak.

Vi är ett politiskt oberoende och näringsidkande aktiebolag - men det betyder inte att vi vill bortse från moral och etik.

Villkor keyboard_arrow_down

Gäller hela sortimentet och endast för Studentapans medlemmar. Gäller ej för produkten "Passionbox" och kan inte kombineras med andra erbjudande. 

Mina studentrabatter