För att Studentapan ska fungera korrekt behöver du aktivera javascript i din webbläsare.
Logga in


Varukorg
Summa:{total} kr
Studentapan
Bra jobbat! Bara två steg kvar innan du är klar.
Vad stämmer för dig, ?
Jag är student
Jag ska börja studera
Jag har avslutat mina studier
Jag har aldrig varit student

Vi vill veta lite mer om dig för att vi ska kunna förbättra Studentapan och göra plattformen så relevant som möjligt för dig.

Du godkänner våra villkor när du använder Studentapan och skapar ett konto hos oss. Vi kommer även att skicka nyhetsbrev med studietips och information om Studentapan. Du kan enkelt avregistrera dig från dessa nyhetsbrev senare.
20% studentrabatt
hos winkwink

Om winkwink

Winkwink.se är en av Skandinaviens ledande sexbutiker och vi älskar sexleksaker och sexiga underkläder så pass mycket att vi har inte mindre än 5000 olika produkter i utbudet. Vi säljer allt från budgetvänliga sexleksaker för nybörjare till mer avancerade produkter. Våra märken och produkter är noga utvalda och testade för att kunna ge dig högsta kvalitet och en produkt som är helt rätt för just dig.

Vi har många produkter i en prisklass som matchar en students plånbok men som fortfarande representerar den höga kvalitet som vi är så stolta över att kunna erbjuda. Vi säljer sexleksaker för kvinnor, män och par, oavsett vad du gillar har vi någonting som passar dig. Vi har underkläder i spets, lack och läder för både män och kvinnor.

Vi har massageoljor, glidmedel och kondomer så att du alltid är redo för ett sexigt förspel och hett sex. Vi har också ett stort urval av BDSM-produkter både för dig som är nyfiken och för dig som är erfaren. Om du är osäker på vad som passar dig så är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice. Hos oss finns inga dumma frågor och du kan alltid känna dig helt säker och trygg när du handlar hos oss.

När du köper för över 599 kronor får du fri frakt och vi har givetvis snabb och mycket diskret leverans.

Villkor keyboard_arrow_down

Gäller ej redan prissänkta varor och produkter från Autoblow och Lelo.

Mina studentrabatter