För att Studentapan ska fungera korrekt behöver du aktivera javascript i din webbläsare.
Logga in


Varukorg
Summa:{total} kr
Studentapan
Bra jobbat! Bara två steg kvar innan du är klar.
Vad stämmer för dig, ?
Jag är student
Jag ska börja studera
Jag har avslutat mina studier
Jag har aldrig varit student

Vi vill veta lite mer om dig för att vi ska kunna förbättra Studentapan och göra plattformen så relevant som möjligt för dig.

Du godkänner våra villkor när du använder Studentapan och skapar ett konto hos oss. Vi kommer även att skicka nyhetsbrev med studietips och information om Studentapan. Du kan enkelt avregistrera dig från dessa nyhetsbrev senare.
Mitt studiematerial (7 st)
Begreppslista - Psykologi (Grunder)
En begreppslista för grundkurser i psykologi med de vanligaste och mest relevanta begreppen. Ingen specifik kurs, utan den kan gälla för flertalet kurser. Oerhört bra begrepp för att lära sig de viktiga grunderna inom psykologin och de olika perspektiven!
2019-09-13
chevron_right
VG Tenta Affärsjuridik
Tentamen Affärsjuridik 1 - Högskolan i Borås (2018) Liknande kurser är: JÖKEN, Juridisk översiktskurs, Juridisk grundkurs Grundläggande juridik för ekonomer m.fl. Tentamensfrågor och fördjupade lösningar. Betyg: VG (Alla poäng av möjliga, dvs. 20/20). Om du vill få en bra bild av hur du kan skriva professionella, juridiska svar är det den här tentamen du behöver. Använd lagbok under tentamen: Svensk lag 2017. Ämnesområden: Rättskällor Avtalsrätt Associationsrätt Fordringsrätt Arbetsrätt Ekonomisk familjerätt Processrätt Skadeståndsrätt Köprätt Fastighetsrätt Immaterialrätt. Ursprunglig tentamen utan svar tillhör Högskolan i Borås.
2019-09-03
chevron_right
Ekonomistyrning - Sammanfattning & Begrepp ur bok
Sammanfattningen grundar sig på följande bok: Greve, Jan (2014). Ekonomistyrning - Principer och praxis. Studentlitteratur AB. En värdefull sammanfattning med begrepp som gör det enkelt att få ett sammanhang av kursen. Den har hjälpt mig väldigt mycket i tentaplugget för att få en helhetsbild och förstå begreppens innebörd. Jag rekommenderar dig att köpa den, lovar att du inte blir besviken!
2019-09-02
chevron_right
Strategisk marknadsföring Case Study
Stategisk Marknadsföring Case Study. I kursen förekom ett antal olika case-uppgifter där man skulle besvara olika frågor individuellt. Här är min inlämning för case-uppgift 4 i följande bok: Ford, John; Ibrahim, Essam & West, Douglas. (2015). Strategic Marketing. New York: Oxford University Press Även om du inte har samma case-uppgift kan denna uppgift vara som en bra mall att utgå ifrån kring hur man kan skriva. Betyg: G/G.
2019-09-02
chevron_right
Kommunikation, Ledarskap och Hälsa 15 hp - Inlämning
Inlämning 3 för kursen Kommunikation, Ledarskap och Hälsa 15 hp hos Stockholms Universitet. Uppgiften berör arbetsmiljö, stress, ohälsa på arbetsplatser, ledarskap, organisationsfrågor m.m. En bra grund för att se hur man kan föra ett analytiskt skrivande inom organisation och management.
2019-09-02
chevron_right
Sammanfattning - Statistik 1
En utförlig sammanfattning av boken "Applied Statistics in Business and Economics; David Doane and Lori Seward, 5th Edition". Sammanfattningen är huvudsakligen på engelska, men svenska förekommer också. Dessutom tillkommer en del bilder från boken samt internet som berör områdena.
2018-04-11
chevron_right
Makroekonomi - Begreppslista
En begreppslista med sammanfattande begrepp från boken. Begreppen är främst de som står i bokens kanter. Ett effektivt sätt att läsa igenom boken på - och samtidigt få med det viktigaste. Fregert, Klas & Jonung, Lars, (2014). Makroekonomi Teori, politik & institutioner, Studentlitteratur: Lund. 4:e upplagan.
2017-10-18
chevron_right
Hur mycket är dina gamla kursböcker värda?
Få betalt för dina gamla kursböcker snabbt och enkelt. Ta reda på värdet och sälj på nolltid där flest köpare finns.
Värdera och sälj kursböcker

Fler än 0 studenter från 0 universitet och högskolor

"Alla försäljningar jag har gjort har gått väldigt smidigt. Det är tryggt både för mig som säljare och för dig som köpare
"Oerhört enkelt och smidigt. Man behöver inte bekymra sig över annonsering, hur man ska kommunicera eller hur man ska hantera betalning. Väldigt bra att det finns funktion som föreslår pris utifrån bokens skick. Supernöjd"
"Enkelt att beställa hem studentlitteratur från privatpersoner direkt på nätet. Enkelt att söka fram och säkert sätt att betala via trygghetstjänst som erbjuds."
"Jag har använt mig av Studentapan för få sålt på alla böcker som jag inte ville spara efter min studenttid. Jag använde mig av tjänsten där Studentapan sköter betalningen samt del av kontakten med köparen, detta för att slippa en del krångel men även lite av ett säkerhetsnät så att transaktionerna sker smidigt. Jag har fått majoriteten av mina böcker sålda inom 1 år. Allt har gått väldigt smidigt till väga då Studentapan har skött det mesta, enda jag behöver göra är att skicka boken till rätt adress inom angiven tid, när det är klart så kommer pengarna in via swish. Jag är oerhört nöjd med att ha använt mig av Studentapan. Via dem så har böckerna komma till användning igen. Istället för att så och damma i min bokhylla. Tack Studentapan, nu hoppas jag bara på att de sista böckerna blir sålda snart."