För att Studentapan ska fungera korrekt behöver du aktivera javascript i din webbläsare.
Logga in


Varukorg
Summa:{total} kr
Studentapan
Bra jobbat! Bara två steg kvar innan du är klar.
Vad stämmer för dig, ?
Jag är student
Jag ska börja studera
Jag har avslutat mina studier
Jag har aldrig varit student

Vi vill veta lite mer om dig för att vi ska kunna förbättra Studentapan och göra plattformen så relevant som möjligt för dig.

Du godkänner våra villkor när du använder Studentapan och skapar ett konto hos oss. Vi kommer även att skicka nyhetsbrev med studietips och information om Studentapan. Du kan enkelt avregistrera dig från dessa nyhetsbrev senare.
Min kurslitteratur (1 st böcker)
Mitt studiematerial (15 st)
Lösningsschema till Skadeståndsrätt av Jan Hellner
Lösningsschema till Skadeståndsrätt av Jan Hellner. Innehåller lösningsscheman till SkL, PAL, TSL och 32 kap. MB.
2019-10-18
chevron_right
Lösningsschema till Fordringsrätt, T2
Lösningsschema till delen i Fordringsrätt på T2, juristprogrammet Lund. Bland annat böckerna Fordran och skuld, och Kredit- och säkerhet
2019-10-18
chevron_right
Lösningsschema Immaterialrätt, Grundläggande immaterialrätt av Maunsbach, m.fl.
Lösningsschema till delen i immaterialrätt, Grundläggande immaterialrätt av Maunsbach, m.fl.
2019-10-18
chevron_right
Lösningsschema Sakrätt, T2 - Allmän förmögenhetsrätt
Lösningsschema til delen i sakrätt, T2 Allmän förmögenhetsrätt. Bl.a. boken Sakrättens grunder av Göran Millqvist, Panträtt i fast egendom av Ulf Jensen och Obeståndsrätten av Mikael Mellqvist.
2019-10-18
chevron_right
Lösningsmall Ersättningsrätt, Fordringsrätt, Sakrätt och Immaterialrätt, T2 - Allmän förmögenhetsrät
Lösningsschema till 4 av delmomenten för T2 Allmän förmögenhetsrätt. Ersättningsrätt, Fordringsrätt, Sakrätt och Immaterialrätt. Har slagit ihop alla lösningsscheman som jag gjorde under kursen. Varje del går även att köpa separat.
2019-10-18
chevron_right
Lösningsschema Aktiebolagslagen, ABL.
Lösningsschema till ABL. Baserad på boken "Svensk aktiebolagsrätt" av Torsten Sandström.
2019-10-18
chevron_right
Lösningsschema Konkurrensrätt
Lösningsschema till konkurrensrätt. Baserad på boken "Svensk och europeisk marknadsrätt" av Ulf Bernitz.
2019-10-18
chevron_right
Lösningsschema arbetsrätt
Lösningsschema till arbetsrätten. Bl.a. baserad på boken "Anställningsförhållandet" av Källström och Malmberg och "Den kollektiva Arbetsrätten" av Källström m.fl..
2019-10-18
chevron_right
Lösningsschema LOU
Lösningsschema till LOU. Bl.a. baserad på boken Offentlig upphandling av Lindahl Toftegaard.
2019-10-18
chevron_right
Lösningsschema familjerätt
Lösningsschema till familjerätten. Bl.a. baserad på böckerna "Äktenskap, samboende, partnerskap" av Brattström och Agell, "Rätt arv" av Brattström och Singer, "Testamentsrätt" av Agell och "Barn och föräldrarätt" av Saldeen,.
2019-10-18
chevron_right
Lösningsschema Socialförsäkringsrätt
Lösningsschema till socialförsäkringsrätten på T3 på juristprogrammet i Lund. Innehåller scheman till alla relevanta lagar på kursen. Bl.a. Arbetslöshetsförsäkringslagen, Socialförsäkringsbalken, Sjuklönelagen, EUs förordning 492/2011, osv. Dokumentet är baserat på böckerna "Socialförsäkringsrätt - om ersättning vid sjukdom" av Lotti Ryberg-Welander, och "Introduktion till EU:s socialförsäkringsrätt" av J Paju.
2019-10-18
chevron_right
Lösningsschema Allmän förvaltningsrätt
Lösningsschema till delen allmän förvaltningsrätt på T4 på juristprogrammet i Lund. Baserad på böckerna "Allmän förvaltningsrätt" av Strömberg och Lundell, "Kommunen och lagen: en introduktion" av Björkman och Lundin, och "Offentlighetsprincipen" av Bohlin. Innehåller lagarna FL, FPL, KomL, TF och OSL. Slänger även med ett dokument i slutet där jag skrivit upp alla lagar och vilka kapitel som har varit med på tentorna de senaste åren. Dvs. för alla delar på kursen, miljörätt, allmän och speciell förvaltningsrätt. Gör det lättare att veta vilka kapitel man ska fokusera på och vilka kapitel man helt enkelt kan hoppa över att lära sig.
2019-10-18
chevron_right
Lösningsschema Speciell förvaltningsrätt
Lösningsschema till delen speciell förvaltningsrätt på T4 på juristprogrammet i Lund. Dvs. både socialrätt och migrationsrätt. Innehåller schema till lagarna SoL, LVM, LVU, LPT, UtlL och BegL. Bl.a. baserad på böckerna Makt, myndighet, människa av Lerwall, Juridik för socialt arbete av Fridström Montoya, En konstruktionistisk syn på rättslighet av Wikström, Socialtjänstlagarna av Fahlberg m.fl. samt lagkommentarer till lagarna om tvångsvård, UtlL och BegL.
2019-10-18
chevron_right
Lösningsschema Miljörätt och PBL
Lösningsschema till delen i Miljörätt och PBL på T4 på juristprogrammet i Lund. Baserad på böckerna "Den svenska miljörätten" av Michanek och Zetterberg, "Plan- och bygglagen - en vägledning" av Sveriges naturskyddsförening och lagkommentarerna till de båda lagarna.
2019-10-18
chevron_right
Rättsfallssamling - T2 Allmän förmögenhetsrätt
Rättsfallssamling. Innehåller sammanfattningar till alla rättsfall förutom till Avtalsrätt för Allmän Förmögenhetsrätt, T2.
2019-10-18
chevron_right
Hur mycket är dina gamla kursböcker värda?
Få betalt för dina gamla kursböcker snabbt och enkelt. Ta reda på värdet och sälj på nolltid där flest köpare finns.
Värdera och sälj kursböcker
Vanliga frågor vid köp studentlitteratur
Hur betalar jag?
Du betalar tryggt och enkelt med kort via DIBS. För ökad trygghet så behöver du verifiera kortbetalningen med BANKID. Vi reserverar summan och slutlig dragning sker först när din beställning har behandlats. Inga pengar betalas ut till säljare förrän du har fått möjlighet att ta emot och godkänna boken/böckerna.
Hur skyddas jag från bedrägeri?
Genom Studentapan är du skyddad från bedrägeri genom att vi håller pengarna i tryggt förvar tills du har fått möjlighet att ta emot och godkänna boken/böckerna. Först då får säljaren betalt.
Vad händer om säljaren inte skickar boken i tid?
Skickar inte säljaren boken i tid så återbetalas automatiskt dina pengar.
Vad händer om boken inte kommer fram?
Vi återbetalar pengarna för en bok som inte har kommit fram.
Vad händer ifall jag inte är nöjd med bokens skick?
Då kan du anmäla att bokens skick inte stämmer överens med villkor. Vi låser betalningen till säljaren och ni kan komma överens om exempelvis ett lägre pris.
Hur lång är leveranstiden efter att boken har skickats?
Det beror på vilket fraktsätt som säljaren väljer. Men normalt brukar skickade böcker vara framme inom 2-4 vardagar.
Med vilket fraktsätt skickas boken?
Säljaren väljer själv vilket fraktsätt men i de flesta fallen används Postnord.
Skickas boken till brevlåda eller postombud?
I första hand till din brevlåda. Om den inte får plats där så kommer den till ditt närmaste Postombud och du får då hem en AVI i brevlådan.
Har du fler frågor? Kontakta oss

Fler än 0 studenter från 0 universitet och högskolor

"Alla försäljningar jag har gjort har gått väldigt smidigt. Det är tryggt både för mig som säljare och för dig som köpare
"Oerhört enkelt och smidigt. Man behöver inte bekymra sig över annonsering, hur man ska kommunicera eller hur man ska hantera betalning. Väldigt bra att det finns funktion som föreslår pris utifrån bokens skick. Supernöjd"
"Enkelt att beställa hem studentlitteratur från privatpersoner direkt på nätet. Enkelt att söka fram och säkert sätt att betala via trygghetstjänst som erbjuds."
"Jag har använt mig av Studentapan för få sålt på alla böcker som jag inte ville spara efter min studenttid. Jag använde mig av tjänsten där Studentapan sköter betalningen samt del av kontakten med köparen, detta för att slippa en del krångel men även lite av ett säkerhetsnät så att transaktionerna sker smidigt. Jag har fått majoriteten av mina böcker sålda inom 1 år. Allt har gått väldigt smidigt till väga då Studentapan har skött det mesta, enda jag behöver göra är att skicka boken till rätt adress inom angiven tid, när det är klart så kommer pengarna in via swish. Jag är oerhört nöjd med att ha använt mig av Studentapan. Via dem så har böckerna komma till användning igen. Istället för att så och damma i min bokhylla. Tack Studentapan, nu hoppas jag bara på att de sista böckerna blir sålda snart."