För att Studentapan ska fungera korrekt behöver du aktivera javascript i din webbläsare.
Logga in


Varukorg
Summa:{total} kr
Studentapan
Bra jobbat! Bara två steg kvar innan du är klar.
Vad stämmer för dig, ?
Jag är student
Jag ska börja studera
Jag har avslutat mina studier
Jag har aldrig varit student

Vi vill veta lite mer om dig för att vi ska kunna förbättra Studentapan och göra plattformen så relevant som möjligt för dig.

Du godkänner våra villkor när du använder Studentapan och skapar ett konto hos oss. Vi kommer även att skicka nyhetsbrev med studietips och information om Studentapan. Du kan enkelt avregistrera dig från dessa nyhetsbrev senare.
Min kurslitteratur (1 st böcker)
Hur mycket är dina gamla kursböcker värda?
Få betalt för dina gamla kursböcker snabbt och enkelt. Ta reda på värdet och sälj på nolltid där flest köpare finns.
Värdera och sälj kursböcker
Vanliga frågor vid köp studentlitteratur
Hur betalar jag?
Du betalar tryggt och enkelt med kort via DIBS. För ökad trygghet så behöver du verifiera kortbetalningen med BANKID. Vi reserverar summan och slutlig dragning sker först när din beställning har behandlats. Inga pengar betalas ut till säljare förrän du har fått möjlighet att ta emot och godkänna boken/böckerna.
Hur skyddas jag från bedrägeri?
Genom Studentapan är du skyddad från bedrägeri genom att vi håller pengarna i tryggt förvar tills du har fått möjlighet att ta emot och godkänna boken/böckerna. Först då får säljaren betalt.
Vad händer om säljaren inte skickar boken i tid?
Skickar inte säljaren boken i tid så återbetalas automatiskt dina pengar.
Vad händer om boken inte kommer fram?
Vi återbetalar pengarna för en bok som inte har kommit fram.
Vad händer ifall jag inte är nöjd med bokens skick?
Då kan du anmäla att bokens skick inte stämmer överens med villkor. Vi låser betalningen till säljaren och ni kan komma överens om exempelvis ett lägre pris.
Hur lång är leveranstiden efter att boken har skickats?
Det beror på vilket fraktsätt som säljaren väljer. Men normalt brukar skickade böcker vara framme inom 2-4 vardagar.
Med vilket fraktsätt skickas boken?
Säljaren väljer själv vilket fraktsätt men i de flesta fallen används Postnord.
Skickas boken till brevlåda eller postombud?
I första hand till din brevlåda. Om den inte får plats där så kommer den till ditt närmaste Postombud och du får då hem en AVI i brevlådan.
Har du fler frågor? Kontakta oss

Fler än 0 studenter från 0 universitet och högskolor

"Alla försäljningar jag har gjort har gått väldigt smidigt. Det är tryggt både för mig som säljare och för dig som köpare
"Oerhört enkelt och smidigt. Man behöver inte bekymra sig över annonsering, hur man ska kommunicera eller hur man ska hantera betalning. Väldigt bra att det finns funktion som föreslår pris utifrån bokens skick. Supernöjd"
"Enkelt att beställa hem studentlitteratur från privatpersoner direkt på nätet. Enkelt att söka fram och säkert sätt att betala via trygghetstjänst som erbjuds."
"Jag har använt mig av Studentapan för få sålt på alla böcker som jag inte ville spara efter min studenttid. Jag använde mig av tjänsten där Studentapan sköter betalningen samt del av kontakten med köparen, detta för att slippa en del krångel men även lite av ett säkerhetsnät så att transaktionerna sker smidigt. Jag har fått majoriteten av mina böcker sålda inom 1 år. Allt har gått väldigt smidigt till väga då Studentapan har skött det mesta, enda jag behöver göra är att skicka boken till rätt adress inom angiven tid, när det är klart så kommer pengarna in via swish. Jag är oerhört nöjd med att ha använt mig av Studentapan. Via dem så har böckerna komma till användning igen. Istället för att så och damma i min bokhylla. Tack Studentapan, nu hoppas jag bara på att de sista böckerna blir sålda snart."