För att Studentapan ska fungera korrekt behöver du aktivera javascript i din webbläsare.
Logga in


Varukorg
Summa:{total} kr
Studentapan
Bra jobbat! Bara två steg kvar innan du är klar.
Vad stämmer för dig, ?
Jag är student
Jag ska börja studera
Jag har avslutat mina studier
Jag har aldrig varit student

Vi vill veta lite mer om dig för att vi ska kunna förbättra Studentapan och göra plattformen så relevant som möjligt för dig.

Du godkänner våra villkor när du använder Studentapan och skapar ett konto hos oss. Vi kommer även att skicka nyhetsbrev med studietips och information om Studentapan. Du kan enkelt avregistrera dig från dessa nyhetsbrev senare.
Mitt studiematerial (3 st)
Komplett studiehandledning inför tenta i anatomi, fysiologi med immunologi
Fullständigt komplett studiehandledning/anteckningar för kursen Medicin, Anatomi och Fysiologi med Immunologi. PDF på 147 sidor fördelat på totalt 39 329 ord. Du behöver inget annat än den här för att klara tentan. Det är jag som har skrivit allting och jag fick högsta betyg (VG). Rikt illustrerad med bilder från all relevant kurslitteratur! Jag vågar påstå att det här är det enda du behöver vilket innebär att du slipper tusentals kronor i utgifter till kurslitteratur! Innehåll: Nomenklatur och ytanatomi Blodet Vävnader Nervsystemet - Allmänt, Centrala nervsystemet (CNS), Perifera nervsystemet (PNS) och Autonoma nervsystemet (ANS) Embryologi Rörelseapparaten Myologi Immunförsvaret Endokrinologi Cirkulationen Sinnena Respirationen Reproduktionen Njurfysiologi Matsmältningssystemet
2019-05-07
chevron_right
Anteckningar till kursen Medicin, vetenskaplig grundkurs
PDF på 5139 ord fördelat på 12 sidor. Innehåller avsnitt om: Forskningsprocessen, Kvalitativa metoder, Vetenskapsteori och grundläggande statistik.
2019-05-07
chevron_right
Komplett studiehandledning inför tenta i Sjukdomslära med farmakologi
Komplett studiehandledning till kursen Medicin, Sjukdomslära med farmakologi. Innehåller 181 sidor med totalt 75 000 ord. Du behöver inget annat än den här för att klara kursen. Det är jag som har skrivit allt och jag fick VG i kursen. Du slipper massa dyr kurslitteratur! Innehåller avsnitt om: Läkemedelsteori, Psykofarmaka, Analgetika, Lungsjukdomar, Blodsjukdomar, Cellskador, Njurar och urinvägar, Cytostatika, Sjukdomar i immunförsvaret, Neurologiska sjukdomar, Demenssjukdomar, Sjukdomar i rörelseapparaten, Bukskador, Sjukdomar i matsmältningssystemet, Leversjukdomar, Endokrina sjukdomar, Mikrobiologiska sjukdomar, Hjärt-, och kärlsjukdomar, Infektionssjukdomar och smittskydd.
2019-05-07
chevron_right
Hur mycket är dina gamla kursböcker värda?
Få betalt för dina gamla kursböcker snabbt och enkelt. Ta reda på värdet och sälj på nolltid där flest köpare finns.
Värdera och sälj kursböcker

Fler än 0 studenter från 0 universitet och högskolor

"Alla försäljningar jag har gjort har gått väldigt smidigt. Det är tryggt både för mig som säljare och för dig som köpare
"Oerhört enkelt och smidigt. Man behöver inte bekymra sig över annonsering, hur man ska kommunicera eller hur man ska hantera betalning. Väldigt bra att det finns funktion som föreslår pris utifrån bokens skick. Supernöjd"
"Enkelt att beställa hem studentlitteratur från privatpersoner direkt på nätet. Enkelt att söka fram och säkert sätt att betala via trygghetstjänst som erbjuds."
"Jag har använt mig av Studentapan för få sålt på alla böcker som jag inte ville spara efter min studenttid. Jag använde mig av tjänsten där Studentapan sköter betalningen samt del av kontakten med köparen, detta för att slippa en del krångel men även lite av ett säkerhetsnät så att transaktionerna sker smidigt. Jag har fått majoriteten av mina böcker sålda inom 1 år. Allt har gått väldigt smidigt till väga då Studentapan har skött det mesta, enda jag behöver göra är att skicka boken till rätt adress inom angiven tid, när det är klart så kommer pengarna in via swish. Jag är oerhört nöjd med att ha använt mig av Studentapan. Via dem så har böckerna komma till användning igen. Istället för att så och damma i min bokhylla. Tack Studentapan, nu hoppas jag bara på att de sista böckerna blir sålda snart."