Purchasing for Chefs: A Concise Guide; Andrew H. Feinstein, John M. Stefanelli; 2009
Purchasing for Chefs: A Concise Guide; Andrew H. Feinstein, John M. Stefanelli; 2009

Purchasing for Chefs: A Concise GuideUpplaga 2

av Andrew H. Feinstein, John M. Stefanelli

  • Upplaga: 2a upplagan
  • Utgiven: 2009
  • ISBN: 9780470292167
  • Sidor: 256 st
  • Förlag: John Wiley & Sons
  • Format: Häftad
  • Språk: Engelska

Om boken

Now in the new Second Edition, Purchasing for Chefs is a comprehensive yet concise treatment of the purchasing principles that teaches students and chefs the basic principles of how to purchase goods and services in order to run their businesses effectively.  It contains sections on "Purchasing Technology" that explains purchasing lingo beyond the scope of the book as well as illustrating different tools used in purchasing.  This book is written in a unique conversational style that makes purchasing an accessible subject.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Purchasing for Chefs: A Concise Guide (2009)

I oktober 2009 släpptes boken Purchasing for Chefs: A Concise Guide skriven av Andrew H. Feinstein, John M. Stefanelli. Det är den 2a upplagan av kursboken. Den är skriven på engelska och består av 256 sidor. Förlaget bakom boken är John Wiley & Sons som har sitt säte i Hoboken.

Köp boken Purchasing for Chefs: A Concise Guide på Studentapan och spara pengar.

Referera till Purchasing for Chefs: A Concise Guide (Upplaga 2)

Harvard

Feinstein, A. H. & Stefanelli, J. M. (2009). Purchasing for Chefs: A Concise Guide. 2:a uppl. John Wiley & Sons.

Oxford

Feinstein, Andrew H. & Stefanelli, John M., Purchasing for Chefs: A Concise Guide, 2 uppl. (John Wiley & Sons, 2009).

APA

Feinstein, A. H., & Stefanelli, J. M. (2009). Purchasing for Chefs: A Concise Guide (2:a uppl.). John Wiley & Sons.

Vancouver

Feinstein AH, Stefanelli JM. Purchasing for Chefs: A Concise Guide. 2:a uppl. John Wiley & Sons; 2009.