Tjäna pengar på dina gamla kursböcker på nolltid

När du är klar med dina böcker säljer du enkelt vidare och tjänar pengar på nolltid med Studentapan. Vi tar hand om allt det krångliga så att du får mer tid över till annat.
Hur mycket är dina böcker värda?
Få uppskattat bokvärde på några sekunder med vårt smarta verktyg för prissättning.

Så här enkelt är det med Studentapan

SMS sålt bok
1. Skapa annons
Vi hämtar bokinformation automatiskt och ger dig ett smart prisförslag så att du enkelt kan välja rätt pris. Det tar bara ett par minuter att lägga upp alla dina böcker till försäljning, oavsett om de är köpta på Studentapan eller någon annanstans.
2. Skicka boken
Studentapans smarta system matchar dina böcker med köpare på nolltid. Du slipper att ha kontakt med potentiella köpare. Det enda du behöver göra är att skicka en såld bok med hjälp av våra enkla instruktioner.
3. Få betalt
Du slipper också att oroa dig över riskfyllda betalningar. När boken är levererad får du garanterat betalt från Studentapan. Skulle det mot förmodan vara några problem så tar vi hand om det.

Klimatsmart kurslitteratur

Bli en miljöhjälte under din studietid och ge dina gamla kursböcker ett nytt liv. Genom att återanvända dina kursböcker minskar du utsläppen av koldioxid (CO2) med hela 59%. För en psykologstudent skulle det innebära minskade CO2-utsläpp med cirka 240 kg under studietiden. En stor vinst för din plånbok och miljön. Det kallar vi klimatsmart kurslitteratur.

Säljarskydd med Studentapan

Studentapans säljarskydd ingår alltid och garanterar att du får betalt för en såld bok. Skulle det mot förmodan uppstå några problem så hjälper vi dig och ser till att du får betalt, så länge som du följer våra instruktioner.

Smartare för dig och miljön

Nu är det slut på tidskrävande meddelande från potentiella köpare och riskfyllda betalningar. Med Studentapan är det enkelt att ge dina gamla kursböcker ett nytt liv, samtidigt som du tjänar pengar och bidrar till en miljövänligare värld.
Snabb matchning med köpare
Varje vecka söker tusentals köpare efter kursböcker på Studentapan. Luta dig tillbaka medan vårt smarta system matchar dina böcker med köpare på nolltid.
Annonsering på Google
För att få sålt dina böcker ännu snabbare så annonserar vi på Google-sökningar. Det gör att även ovanliga och äldre böcker har goda chanser att bli sålda.
500 000+ sålda böcker
Sedan starten har över en halv miljon böcker sålts via Studentapan. Det innebär att du kan känna dig trygg med ett välfungerande och beprövat system.
Trygga betalningar
Att köpa och sälja begagnade böcker på nätet har länge involverat riskfyllda betalningar. Men inte längre. Med Studentapan är både köpare och säljare skyddade.
Smart prissättning
Dina böcker kan vara värda mer än vad du tror. Använd vårt smarta verktyg för prissättning så hjälper vi dig att få så mycket som möjligt för boken.
Tillgänglig kundservice
Studentapans smarta system löser det mesta. Men skulle det mot förmodan uppstå något problem är vi redo att snabbt hjälpa dig med förstklassig kundservice.

Vanliga frågor

Det är helt kostnadsfritt att annonsera på Studentapan - men cirka 19% läggs på ditt valda bokpris som köparen betalar för att täcka skatter, avgifter och provision. Du kan även välja att du betalar för skatter, avgifter och provision.

Att köpa och sälja begagnade böcker på nätet har länge involverat riskfyllda betalningar. Men inte längre. Med Studentapan är både köpare och säljare skyddade.

Köparen betalar vid beställning och sedan håller Studentapan dina pengar i tryggt förvar tills köparen har haft en chans att ta emot och godkänna boken. Då får du automatiskt betalt via valt utbetalningssätt.

Studentapan garanterar alltid att du får betalt för din skickade bok så länge som du följer våra instruktioner. Vi hjälper dig att skicka på ett enkelt och säkert sätt.

När du anger ditt pris för boken så ska frakt inom Sverige inkluderas i priset eftersom det ökar chanserna att din bok blir såld.

Men oroa dig inte, vi hjälper dig med prissättning och med att skicka boken på ett enkelt och säkert sätt.

Du kan sälja alla typer av böcker som används i utbildningssyfte och som har ett ISBN-nummer.

Absolut, så länge boken är fullt läsbar kan du sälja den på Studentapan. Det viktigaste är att det angivna skicket i din annons stämmer överens med bokens verkliga skick.

Du kan sälja hur gamla kursböcker som helst på Studentapan, så länge som boken har ett giltigt ISBN-nummer.


Studentapans omdöme

Du är i gott sällskap - upplev enkelheten av en betrodd marknadsplats med fler än 150.000 användare från Sveriges alla universitet och högskolor.
4.9
56 248 omdömen