För att Studentapan ska fungera korrekt behöver du aktivera javascript i din webbläsare.
Logga in


Varukorg
Summa:{total} kr
Studentapan
Bra jobbat! Bara två steg kvar innan du är klar.
Vad stämmer för dig, ?
Jag är student
Jag ska börja studera
Jag har avslutat mina studier
Jag har aldrig varit student

Vi vill veta lite mer om dig för att vi ska kunna förbättra Studentapan och göra plattformen så relevant som möjligt för dig.

Du godkänner våra villkor när du använder Studentapan och skapar ett konto hos oss. Vi kommer även att skicka nyhetsbrev med studietips och information om Studentapan. Du kan enkelt avregistrera dig från dessa nyhetsbrev senare.

Studentapans omdöme

Läs verifierade omdömen och recensioner från äkta användare och verkliga köp.
4,8 / 5,0 Enastående
*baserat på 27269 verifierade omdömen
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Omdömen (27269 st)
Vendela
Kalmar Kalmar
4 timmar sedan 2021-05-16 00:32:36
Nöjd
Bara beställt en gång men kommer definitivt beställa igen
Peter
Göteborg Göteborg
5 timmar sedan 2021-05-16 00:06:53
Bra marknad för litteratur! M...
Bra marknad för litteratur!
Men artiklarna kunde vara lite djupare. Rubrikerna är alltid bättre än vad som levereras i artiklarna. Det är synd.
Lisa
Steninge Steninge
5 timmar sedan 2021-05-15 23:36:11
Enkelt och smidigt att handla ...
Enkelt och smidigt att handla på.
Malin
Vällingby Vällingby
6 timmar sedan 2021-05-15 23:09:35
Proffsigt! Bra! Smart idé! Sna...
Proffsigt! Bra! Smart idé! Snabba
Sandra
Nyhammar Nyhammar
7 timmar sedan 2021-05-15 22:02:22
Väldigt nöjd. Allt enligt mina...
Väldigt nöjd. Allt enligt mina förväntningar. Bra system med utbetalningarna.
Ylva
Uppsala Uppsala
7 timmar sedan 2021-05-15 21:33:50
När allt funkar är det toppen
Erfarenhetsmässigt kan böcker ibland utlovas som aldrig skickas, men denna gång funkade det super. Är numera alltid orolig att det ska komma något meddelande om att något hänt som gör att boken inte kommer skickas.
Brittney
Sundbyberg Sundbyberg
8 timmar sedan 2021-05-15 21:04:40
Bra! Jag fick snabbt böcker fr...
Bra! Jag fick snabbt böcker från Studentapan
Emmy
Kalmar Kalmar
10 timmar sedan 2021-05-15 18:51:01
Tycker det fungerat jättebra h...
Tycker det fungerat jättebra hittills! Sparat många kronor.
Hind
Stockholm Stockholm
10 timmar sedan 2021-05-15 18:44:27
Bra bra Bra bra bra
Bra bra Bra bra bra
Ellen
Umeå Umeå
10 timmar sedan 2021-05-15 18:43:32
Tryggt och smidigt
Kändes ganska tryggt. Smidigt. Bra betalningssystem
Harriet
Uppsala Uppsala
11 timmar sedan 2021-05-15 18:08:07
Fine no problem all good
Fine no problem all good
Philip
Klintehamn Klintehamn
12 timmar sedan 2021-05-15 17:24:32
Bra tjänst för att hitta stude...
Bra tjänst för att hitta studentlitteratur till ett billigt pris.
Saga
STOCKHOLM STOCKHOLM
12 timmar sedan 2021-05-15 17:13:05
Bra!
Väldigt snabbt och billigt, rekommenderar
Linnea
Övriga lärosäten (Om ditt lärosäte saknas) Övriga lärosäten (Om ditt lärosäte saknas)
12 timmar sedan 2021-05-15 16:32:30
Bra!
Smidigt och enkelt, skönt att inte lägga fullpris på kurslitteratur och bra att böckerna återanvänds istället
Kiki
Kivik Kivik
13 timmar sedan 2021-05-15 16:18:36
Sam sagt allt var bra!
Som sagt allt var bra, pris, info & leverans och boken!
Johanna
Göteborg Göteborg
14 timmar sedan 2021-05-15 14:39:29
Toppen!
Toppen att kunna köpa begagnad kurslitteratur! Smidigt och säkert.
Violeta
Farsta Farsta
16 timmar sedan 2021-05-15 12:51:20
Super bok och snabb leverans. ...
Super bok och snabb leverans. Jag är nöjd!
Caroline
Rimbo Rimbo
18 timmar sedan 2021-05-15 11:27:14
Bra sätt att få tag på de böck...
Bra sätt att få tag på de böcker man vill ha
Åsa
Järfälla Järfälla
18 timmar sedan 2021-05-15 11:07:04
Praktiskt och smidigt
Praktiskt och smidigt sätt att få tag på och sälja studentlitteratur
Susse
Malmö Malmö
19 timmar sedan 2021-05-15 10:16:11
Bra att få besked när boken sk...
Bra att få besked när boken skickas och att det krävs mitt godkännande innan pengarna betalas. Bra service
1231364
1 - 20 av 27269 omdömen