För att Studentapan ska fungera korrekt behöver du aktivera javascript i din webbläsare.
Logga in


Varukorg
Summa:{total} kr
Studentapan
Bra jobbat! Bara två steg kvar innan du är klar.
Vad stämmer för dig, ?
Jag är student
Jag ska börja studera
Jag har avslutat mina studier
Jag har aldrig varit student

Vi vill veta lite mer om dig för att vi ska kunna förbättra Studentapan och göra plattformen så relevant som möjligt för dig.

Du godkänner våra villkor när du använder Studentapan och skapar ett konto hos oss. Vi kommer även att skicka nyhetsbrev med studietips och information om Studentapan. Du kan enkelt avregistrera dig från dessa nyhetsbrev senare.

Studentapans omdöme

Läs verifierade omdömen och recensioner från äkta användare och verkliga köp.
4,8 / 5,0 Enastående
*baserat på 24810 verifierade omdömen
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Omdömen (24810 st)
Pernilla
Älvdalen Älvdalen
4 timmar sedan 2021-02-28 00:34:24
Snabb leverans och fin bok :)
Snabb leverans och fin bok :)
Lisen
Södertörns högskola Södertörns högskola
6 timmar sedan 2021-02-27 23:03:14
Enkelt och smidigt
Väldigt enkelt att köpa och förhoppningsvis även att sälja kurslitteratur genom studentapan, något jag tänker börja göra nu.
Kristina
Åhus Åhus
6 timmar sedan 2021-02-27 23:00:02
Bra Service och snabb leverans...
Bra Service och snabb leverans.
Linnéa
Hönö Hönö
7 timmar sedan 2021-02-27 22:02:09
. . . . .
. . . . .
Linda
Ljungbyhed Ljungbyhed
7 timmar sedan 2021-02-27 21:33:44
En mycket bra sida för student...
En mycket bra sida för studentlitteratur
Maggie
Stockholm Stockholm
8 timmar sedan 2021-02-27 20:53:16
Supersmidigt, snabb leverans o...
Supersmidigt, snabb leverans och bra bok!
Åsa
Falun Falun
8 timmar sedan 2021-02-27 20:42:56
Mycket nöjd
Finns mycket studentlitteratur att hitta billigt här. Dessutom en enkel och tydlig sida utan krångel.
Rekommenderar!
Jeanette
Kinna Kinna
8 timmar sedan 2021-02-27 20:39:35
Snabb leverans och smidig beta...
Snabb leverans och smidig betalning
Josefine
Ekerö Ekerö
9 timmar sedan 2021-02-27 20:05:28
Smidigt köp
Bra info om leverans och smidigt köp, boken va i bättre skick än det beskrivna, vilket alltid uppskattas
Joel
Falun Falun
9 timmar sedan 2021-02-27 20:04:37
Bra och enkel modell för köp
Bra och enkel modell för köp
Linnea
Öjebyn Öjebyn
9 timmar sedan 2021-02-27 20:02:20
Jättebra snabb leverans mycket...
Jättebra snabb leverans mycket nöjd
Louise
Agunnaryd Agunnaryd
9 timmar sedan 2021-02-27 19:41:16
Högsta betyg på en superb plat...
Högsta betyg på en superb plattform!
Maria
Spånga Spånga
9 timmar sedan 2021-02-27 19:32:57
Det här är andra gpngen jag be...
Det här är andra gpngen jag beställer från studentapan och jag är lika nöjd som första gången
Hanna
Malmö Malmö
9 timmar sedan 2021-02-27 19:31:50
Smidigt
Snabbt och smidigt, enkelt, känns tryggt med betalningen
Katarina
Södertörns högskola Södertörns högskola
9 timmar sedan 2021-02-27 19:26:08
Allt gick väldigt smidigt, upp...
Allt gick väldigt smidigt, upplevde inga problem
Sandra
Katrineholm Katrineholm
10 timmar sedan 2021-02-27 18:47:11
Det är ett bra o smidigt sätt ...
Det är ett bra o smidigt sätt att köpa på
Habibah
Linköping Linköping
10 timmar sedan 2021-02-27 18:26:49
Det är snabbt, billigt och rik...
Det är snabbt, billigt och riktigt.
Magnus
Onsala Onsala
10 timmar sedan 2021-02-27 18:25:56
Bra bra bra bra bra
Bra bra bra bra bra
Elvira
Västervik Västervik
11 timmar sedan 2021-02-27 18:07:34
Snabbt och smidigt och boken v...
Snabbt och smidigt och boken var i bra skick precis som utlovat.
David
Jönköping Jönköping
11 timmar sedan 2021-02-27 18:03:52
Toppen utan någon som helst tv...
Toppen utan någon som helst tvekan
1231241
1 - 20 av 24810 omdömen