Om oss

Handlar det verkligen om oss?

Nej, det handlar i själva verket om dig. All vår passion och vårt arbete är för dig som är student och hur vi kan hjälpa dig att förbättra dina studier.

Vi bakom studentapan.se är själva studenter med en stark drivkraft att göra studierna effektivare och samtidigt bättre. Det gör vi genom att erbjuda tusentals tentor, uppsatser, anteckningar, sammanfattningar, instuderingsfrågor och annat studiematerial. Dessutom vill vi att det ska vara enkelt och säkert att få tag på begagnad kurslitteratur. Vi lanserade i januari 2014 och vi kommer att fortsätta att utvecklas för att hela tiden ligga i framkant för att förenkla och förbättra studierna för dig!

Varför är vi unika?

  • Vi är först med att digitalisera tusentals tentor från massor av universitet och högskolor.
  • Vi är först med att erbjuda dig en möjlighet att tjäna pengar genom att sälja studiematerial samtidigt som du hjälper andra studenter.
  • Vi är först med att erbjuda en marknadsplats för begagnad kurslitteratur med trygg och säker kortbetalning med leveransgaranti.
  • Vi är först med att erbjuda enkel tillgång till över hundratusen uppsatser utan att behöva göra någon specifik sökning.

Allt har sin början...

Grundaren Philip Axelsson fick idén till studentapan.se när han i mitten av 2011 började plugga på Linnéuniversitetet i Växjö. Där såddes tanken att det borde finnas en hemsida där studenter kan mötas och hjälpa varandra genom att dela med sig av studiematerial och att tryggt kunna köpa och sälja kurslitteratur. Vägen från att bara ha varit en idé till att ha blivit verklighet var lång och många gånger tuff.

Drömmar är till för att upplevas och efter 2 års hårt slit vid sidan av studierna kunde studentapan.se lanseras efter beta-test augusti 2014.

...och en fortsättning

Vår utgångspunkt har och kommer alltid vara dig som är student. Samma passion och hårda arbete som krävdes för att starta studentapan.se läggs på att fortsätta förbättra och effektivisera studierna för dig.

Vi förstärkte i augusti vårt team med den energifyllde Elias Eriksson från Lund som kommer att ta ett betydande marknadsansvar för att sprida studentapan.se till ännu fler studenter.

Eftersom vi fortfarande är ett ungt företag har vi mycket kvar att lära. Ibland kan vi göra fel och ibland kan det finnas uppenbara förbättringar att göra. En viktig del för att utvecklas och bli bättre är att du bidrar med dina åsikter. Tveka inte att höra av dig, vi är tacksamma för all respons!

Du får enklast tag på oss via Facebook eller vår kontaktsida