Ägg : recept & teknik; Tove Nilsson; 2018
Ägg : recept & teknik; Tove Nilsson; 2018

Ägg : recept & teknikUpplaga 1

av Tove Nilsson

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2018
  • ISBN: 9789127155275
  • Sidor: 192 st
  • Förlag: Natur & Kultur Allmänlitteratur
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Nu som mjukbandsutgåva! Ägg spelar en betydande roll i många av de godaste rätterna som fnns – till exempel egg noodles, shakshuka, huevos rancheros, Pelle Janzon, solöga, tortilla och Scotch egg. Rätter som dessa gör att du kan äta ägg till varje måltid. Med hjälp av boken lär du dig rätt teknik för att lyckas med allt från perfekt kokt ägg med krämig gula och pocherat ägg, till 63-gradigt ägg och japansk omelett. Tove Nilsson är kock och matskribent. Hon anlitas regelbundet av Sveriges ledande mattidningar, medverkari TV4:s Nyhetsmorgon och hörs återkommande i radio. 3 350 ägg gick åt när Tove lagade sig igenom rätterna i boken.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Ägg : recept & teknik (2018)

I mars 2018 släpptes boken Ägg : recept & teknik skriven av Tove Nilsson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 192 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Natur & Kultur Allmänlitteratur som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Ägg : recept & teknik på Studentapan och spara pengar.

Referera till Ägg : recept & teknik (Upplaga 1)

Harvard

Nilsson, T. (2018). Ägg : recept & teknik. 1:a uppl. Natur & Kultur Allmänlitteratur.

Oxford

Nilsson, Tove, Ägg : recept & teknik, 1 uppl. (Natur & Kultur Allmänlitteratur, 2018).

APA

Nilsson, T. (2018). Ägg : recept & teknik (1:a uppl.). Natur & Kultur Allmänlitteratur.

Vancouver

Nilsson T. Ägg : recept & teknik. 1:a uppl. Natur & Kultur Allmänlitteratur; 2018.