1 säljare
Älgen - efter skottet : från träff till tallrik Upplaga 1
Indelad i sjutton kapitel i tre avdelningar: Skogen, Slaktboden och Köket, samt ett fåtal grundrecept för älg. Älgkött blir en välsmakande delikatess om handlaget och kunskapen finns vid urtagning, flåning, hängning/mörning, styckning, infrysning, upptining och tillagning. Författare: Lars Bengtsson, 40 år som aktiv jägare och professionell inom charkuteribranschen som bla styckmästare, utbildare och föreläsare. Grundare av lasses viltskola.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2004
ISBN: 9789185185009
Förlag: Devella
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Indelad i sjutton kapitel i tre avdelningar: Skogen, Slaktboden och Köket, samt ett fåtal grundrecept för älg. Älgkött blir en välsmakande delikatess om handlaget och kunskapen finns vid urtagning, flåning, hängning/mörning, styckning, infrysning, upptining och tillagning. Författare: Lars Bengtsson, 40 år som aktiv jägare och professionell inom charkuteribranschen som bla styckmästare, utbildare och föreläsare. Grundare av lasses viltskola.
215 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar
Köpskydd med Studentapan
Varje köp täcks av Studentapans köpskydd som säkerställer att boken kommer fram, att du får rätt bok och att skicket stämmer överens med beskrivning.