Alla dessa härliga grytor; Anna Ekström; 2008

Alla dessa härliga grytor Upplaga 1

av Anna Ekström
Inget kan väl vara enklare och godare att laga till än en gryta. Den går att ­variera i det oändliga. Du måste inte vara petnoga med måtten, och förberedelserna klarar du med några få redskap. Till skillnad från många andra maträtter behöver den heller ingen särskild uppmärksamhet när den kommit på spisen. Grytan puttrar snällt på och ger dig tid till annat. Låt de 100 recepten som samlats i denna bok, från när och fjärran, inspirera dig till många besök i grytans värld. Här finns grytor av alla de slag - med fisk och skaldjur, med fågel, med gris, nöt, lamm och med vilt. Många grytor har inspirerats av exotiska smaker och dofter från främmande kök. Du får också förslag och recept på många läckra tillbehör som passar bra att servera till grytor av olika slag. Har du smak för en särskild ingrediens, ta mer av den, och är det något du inte ­gillar, strunta i det. Saknar du en krydda, prova med en annan. Alla förslag i boken kan du lätt förvandla till din egen, högst personliga, gryta. Ett bra råd är att när du gör en gryta laga då gärna till så mycket att du kan spara i frysen till ett senare tillfälle. För grytor är ­suveräna att kunna ta fram och bjuda på igen. Som de är, eller med påfyllning av något mer. Nu behöver du bara fundera över vilken gryta du vill börja med.
Inget kan väl vara enklare och godare att laga till än en gryta. Den går att ­variera i det oändliga. Du måste inte vara petnoga med måtten, och förberedelserna klarar du med några få redskap. Till skillnad från många andra maträtter behöver den heller ingen särskild uppmärksamhet när den kommit på spisen. Grytan puttrar snällt på och ger dig tid till annat. Låt de 100 recepten som samlats i denna bok, från när och fjärran, inspirera dig till många besök i grytans värld. Här finns grytor av alla de slag - med fisk och skaldjur, med fågel, med gris, nöt, lamm och med vilt. Många grytor har inspirerats av exotiska smaker och dofter från främmande kök. Du får också förslag och recept på många läckra tillbehör som passar bra att servera till grytor av olika slag. Har du smak för en särskild ingrediens, ta mer av den, och är det något du inte ­gillar, strunta i det. Saknar du en krydda, prova med en annan. Alla förslag i boken kan du lätt förvandla till din egen, högst personliga, gryta. Ett bra råd är att när du gör en gryta laga då gärna till så mycket att du kan spara i frysen till ett senare tillfälle. För grytor är ­suveräna att kunna ta fram och bjuda på igen. Som de är, eller med påfyllning av något mer. Nu behöver du bara fundera över vilken gryta du vill börja med.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2008
ISBN: 9789153429432
Förlag: Ica Bokförlag
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 160 st
Inget kan väl vara enklare och godare att laga till än en gryta. Den går att ­variera i det oändliga. Du måste inte vara petnoga med måtten, och förberedelserna klarar du med några få redskap. Till skillnad från många andra maträtter behöver den heller ingen särskild uppmärksamhet när den kommit på spisen. Grytan puttrar snällt på och ger dig tid till annat. Låt de 100 recepten som samlats i denna bok, från när och fjärran, inspirera dig till många besök i grytans värld. Här finns grytor av alla de slag - med fisk och skaldjur, med fågel, med gris, nöt, lamm och med vilt. Många grytor har inspirerats av exotiska smaker och dofter från främmande kök. Du får också förslag och recept på många läckra tillbehör som passar bra att servera till grytor av olika slag. Har du smak för en särskild ingrediens, ta mer av den, och är det något du inte ­gillar, strunta i det. Saknar du en krydda, prova med en annan. Alla förslag i boken kan du lätt förvandla till din egen, högst personliga, gryta. Ett bra råd är att när du gör en gryta laga då gärna till så mycket att du kan spara i frysen till ett senare tillfälle. För grytor är ­suveräna att kunna ta fram och bjuda på igen. Som de är, eller med påfyllning av något mer. Nu behöver du bara fundera över vilken gryta du vill börja med.
Inget kan väl vara enklare och godare att laga till än en gryta. Den går att ­variera i det oändliga. Du måste inte vara petnoga med måtten, och förberedelserna klarar du med några få redskap. Till skillnad från många andra maträtter behöver den heller ingen särskild uppmärksamhet när den kommit på spisen. Grytan puttrar snällt på och ger dig tid till annat. Låt de 100 recepten som samlats i denna bok, från när och fjärran, inspirera dig till många besök i grytans värld. Här finns grytor av alla de slag - med fisk och skaldjur, med fågel, med gris, nöt, lamm och med vilt. Många grytor har inspirerats av exotiska smaker och dofter från främmande kök. Du får också förslag och recept på många läckra tillbehör som passar bra att servera till grytor av olika slag. Har du smak för en särskild ingrediens, ta mer av den, och är det något du inte ­gillar, strunta i det. Saknar du en krydda, prova med en annan. Alla förslag i boken kan du lätt förvandla till din egen, högst personliga, gryta. Ett bra råd är att när du gör en gryta laga då gärna till så mycket att du kan spara i frysen till ett senare tillfälle. För grytor är ­suveräna att kunna ta fram och bjuda på igen. Som de är, eller med påfyllning av något mer. Nu behöver du bara fundera över vilken gryta du vill börja med.
Begagnad bok (0 st)
Begagnad bok (0 st)