Ät bäst - kost, idrott & hälsoutveckling; Marie Broholmer, Per Karlsson, Tommy Leijding; 2001
5+ säljare

Ät bäst - kost, idrott & hälsoutveckling

av Marie Broholmer, Per Karlsson, Tommy Leijding
Detta är en kostbok som riktar sig tränare, hälsoutvecklare och folk som vill må bra. Ät bäst! är indelad i tre avsnitt. Kost och idrott, Hälsoutveckling och en praktisk del, Idrottsskafferiet. Boken utgår från ett stort antal frågor som kommit till författarna via bland annat hemsidor eller i samtal med idrottare.

Kosten är en av många delar som har betydelse för hur vi mår och presterar. Därför handlar det om att kombinera många bra faktorer och på så sätt få ut bästa effekt; till exempel vettig mat och lagom doser träning och återhämtning.Ät bäst! kan med fördel användas som en uppslagsbok, där du med frågorna som bas kan orientera dig kring ämnen som du finner intressanta.

Innehåll:

IDROTT OCH KOST
Basfakta om kost och träning
Energibalans
Tid för mat
Kolhydraternas roll för prestation
Proteinets roll för prestation
Vegetarisk kost och träning
Kosttillskott
IDROTTSSKAFFERIET
Måltidsordning
Måltidssammansättning
Fullt skafferi – full mage
De viktiga mellanmålen
Energiintag för olika idrottare
Mat för tävlingsdagar
Mat vid träningsläger/tävling utomlands

HÄLSOUTVECKLING
Kreativitet och mat
Livsmedelskunskap
Mat och stress
Mat och pigghet
Mat som lust eller last

HUR ÄTER DU BÄST?
Detta är en kostbok som riktar sig tränare, hälsoutvecklare och folk som vill må bra. Ät bäst! är indelad i tre avsnitt. Kost och idrott, Hälsoutveckling och en praktisk del, Idrottsskafferiet. Boken utgår från ett stort antal frågor som kommit till författarna via bland annat hemsidor eller i samtal med idrottare.

Kosten är en av många delar som har betydelse för hur vi mår och presterar. Därför handlar det om att kombinera många bra faktorer och på så sätt få ut bästa effekt; till exempel vettig mat och lagom doser träning och återhämtning.Ät bäst! kan med fördel användas som en uppslagsbok, där du med frågorna som bas kan orientera dig kring ämnen som du finner intressanta.

Innehåll:

IDROTT OCH KOST
Basfakta om kost och träning
Energibalans
Tid för mat
Kolhydraternas roll för prestation
Proteinets roll för prestation
Vegetarisk kost och träning
Kosttillskott
IDROTTSSKAFFERIET
Måltidsordning
Måltidssammansättning
Fullt skafferi – full mage
De viktiga mellanmålen
Energiintag för olika idrottare
Mat för tävlingsdagar
Mat vid träningsläger/tävling utomlands

HÄLSOUTVECKLING
Kreativitet och mat
Livsmedelskunskap
Mat och stress
Mat och pigghet
Mat som lust eller last

HUR ÄTER DU BÄST?
Utgiven: 2001
ISBN: 9789188941251
Förlag: SISU Idrottsböcker
Format: Häftad
Språk: Svenska
Sidor: 164 st
Detta är en kostbok som riktar sig tränare, hälsoutvecklare och folk som vill må bra. Ät bäst! är indelad i tre avsnitt. Kost och idrott, Hälsoutveckling och en praktisk del, Idrottsskafferiet. Boken utgår från ett stort antal frågor som kommit till författarna via bland annat hemsidor eller i samtal med idrottare.

Kosten är en av många delar som har betydelse för hur vi mår och presterar. Därför handlar det om att kombinera många bra faktorer och på så sätt få ut bästa effekt; till exempel vettig mat och lagom doser träning och återhämtning.Ät bäst! kan med fördel användas som en uppslagsbok, där du med frågorna som bas kan orientera dig kring ämnen som du finner intressanta.

Innehåll:

IDROTT OCH KOST
Basfakta om kost och träning
Energibalans
Tid för mat
Kolhydraternas roll för prestation
Proteinets roll för prestation
Vegetarisk kost och träning
Kosttillskott
IDROTTSSKAFFERIET
Måltidsordning
Måltidssammansättning
Fullt skafferi – full mage
De viktiga mellanmålen
Energiintag för olika idrottare
Mat för tävlingsdagar
Mat vid träningsläger/tävling utomlands

HÄLSOUTVECKLING
Kreativitet och mat
Livsmedelskunskap
Mat och stress
Mat och pigghet
Mat som lust eller last

HUR ÄTER DU BÄST?
Detta är en kostbok som riktar sig tränare, hälsoutvecklare och folk som vill må bra. Ät bäst! är indelad i tre avsnitt. Kost och idrott, Hälsoutveckling och en praktisk del, Idrottsskafferiet. Boken utgår från ett stort antal frågor som kommit till författarna via bland annat hemsidor eller i samtal med idrottare.

Kosten är en av många delar som har betydelse för hur vi mår och presterar. Därför handlar det om att kombinera många bra faktorer och på så sätt få ut bästa effekt; till exempel vettig mat och lagom doser träning och återhämtning.Ät bäst! kan med fördel användas som en uppslagsbok, där du med frågorna som bas kan orientera dig kring ämnen som du finner intressanta.

Innehåll:

IDROTT OCH KOST
Basfakta om kost och träning
Energibalans
Tid för mat
Kolhydraternas roll för prestation
Proteinets roll för prestation
Vegetarisk kost och träning
Kosttillskott
IDROTTSSKAFFERIET
Måltidsordning
Måltidssammansättning
Fullt skafferi – full mage
De viktiga mellanmålen
Energiintag för olika idrottare
Mat för tävlingsdagar
Mat vid träningsläger/tävling utomlands

HÄLSOUTVECKLING
Kreativitet och mat
Livsmedelskunskap
Mat och stress
Mat och pigghet
Mat som lust eller last

HUR ÄTER DU BÄST?
Begagnad bok
125 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar
Köpskydd med Studentapan
Varje köp täcks av Studentapans köpskydd som säkerställer att boken kommer fram, att du får rätt bok och att skicket stämmer överens med beskrivning.
125 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar