Bland matsedlar & menyer : tankar, recept och minnen från ett halvt sekel; Gösta Nordén; 2005
Bland matsedlar & menyer : tankar, recept och minnen från ett halvt sekel; Gösta Nordén; 2005

Bland matsedlar & menyer : tankar, recept och minnen från ett halvt sekelUpplaga 1

av Gösta Nordén

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2005
  • ISBN: 9789172037014
  • Sidor: 255 st
  • Förlag: Carlsson
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Stig in i restaurangernas, krögarnas och kockarnas väldoftande värld. Meny- och matsedelshistorik. Måltidens väg under århundraden. En inträngande skildring i det offentliga ätandets värld, från England, Frankrike, USA och Sverige. En bok för både den professionella restaurangmänniskan och den matälskande amatören. Rikt illustrerad. Prisbelönt! Bland matsedlar och menyer belönades på Kokbokens Dag 2005 i Grythyttan för bästa bok i kategorin Essäer kring måltiden.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Bland matsedlar & menyer : tankar, recept och minnen från ett halvt sekel (2005)

I oktober 2005 släpptes boken Bland matsedlar & menyer : tankar, recept och minnen från ett halvt sekel skriven av Gösta Nordén. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 255 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Carlsson som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Bland matsedlar & menyer : tankar, recept och minnen från ett halvt sekel på Studentapan och spara pengar.

Referera till Bland matsedlar & menyer : tankar, recept och minnen från ett halvt sekel (Upplaga 1)

Harvard

Nordén, G. (2005). Bland matsedlar & menyer : tankar, recept och minnen från ett halvt sekel. 1:a uppl. Carlsson.

Oxford

Nordén, Gösta, Bland matsedlar & menyer : tankar, recept och minnen från ett halvt sekel, 1 uppl. (Carlsson, 2005).

APA

Nordén, G. (2005). Bland matsedlar & menyer : tankar, recept och minnen från ett halvt sekel (1:a uppl.). Carlsson.

Vancouver

Nordén G. Bland matsedlar & menyer : tankar, recept och minnen från ett halvt sekel. 1:a uppl. Carlsson; 2005.