Bra mat för alla : mat vid diabetes och hjärtsjukdom; Margit Eliasson, Brita Karlström, Bengt Vessby; 2006

Bra mat för alla : mat vid diabetes och hjärtsjukdom Upplaga 5

av Margit Eliasson, Brita Karlström, Bengt Vessby
Bra mat för alla  vänder sig i första hand till personer med diabetes och hjärt- och kärlsjukdom men den är relevant för alla som vill lära sig att äta rätt. Begrepp som BMI och GI behandlas. Specifika sidor för just diabetes och hjärt- och kärlsjukdom.

Broschyren är reviderad och innehåller nya fotografier, ny text, nya recept och ny layout.
Bra mat för alla  vänder sig i första hand till personer med diabetes och hjärt- och kärlsjukdom men den är relevant för alla som vill lära sig att äta rätt. Begrepp som BMI och GI behandlas. Specifika sidor för just diabetes och hjärt- och kärlsjukdom.

Broschyren är reviderad och innehåller nya fotografier, ny text, nya recept och ny layout.
Upplaga: 5e upplagan
Utgiven: 2006
ISBN: 9789172054790
Förlag: Gothia
Format: Häftad
Språk: Svenska
Sidor: 32 st
Bra mat för alla  vänder sig i första hand till personer med diabetes och hjärt- och kärlsjukdom men den är relevant för alla som vill lära sig att äta rätt. Begrepp som BMI och GI behandlas. Specifika sidor för just diabetes och hjärt- och kärlsjukdom.

Broschyren är reviderad och innehåller nya fotografier, ny text, nya recept och ny layout.
Bra mat för alla  vänder sig i första hand till personer med diabetes och hjärt- och kärlsjukdom men den är relevant för alla som vill lära sig att äta rätt. Begrepp som BMI och GI behandlas. Specifika sidor för just diabetes och hjärt- och kärlsjukdom.

Broschyren är reviderad och innehåller nya fotografier, ny text, nya recept och ny layout.
Begagnad bok (0 st)
Begagnad bok (0 st)