Fisk och skaldjur: från kummel och scampi till svärdfisk och kaviar : från rensning och styckning till grytor och pannor; Patrik Jaros; 2004
Begagnad
Fisk och skaldjur: från kummel och scampi till svärdfisk och kaviar : från rensning och styckning till grytor och pannor; Patrik Jaros; 2004
Begagnad

Fisk och skaldjur: från kummel och scampi till svärdfisk och kaviar : från rensning och styckning till grytor och pannorUpplaga 1

av Patrik Jaros

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2004
  • ISBN: 9783899852400
  • Sidor: 188 st
  • Förlag: Feierabend
  • Språk: Svenska

Om boken

2004 släpptes boken Fisk och skaldjur: från kummel och scampi till svärdfisk och kaviar : från rensning och styckning till grytor och pannor skriven av Patrik Jaros. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 188 sidor. Förlaget bakom boken är Feierabend.

Köp boken Fisk och skaldjur: från kummel och scampi till svärdfisk och kaviar : från rensning och styckning till grytor och pannor på Studentapan och spara pengar.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Tillhör kategorierna

Referera till Fisk och skaldjur: från kummel och scampi till svärdfisk och kaviar : från rensning och styckning till grytor och pannor (Upplaga 1)

Harvard

Jaros, P. (2004). Fisk och skaldjur: från kummel och scampi till svärdfisk och kaviar : från rensning och styckning till grytor och pannor. 1:a uppl. Feierabend.

Oxford

Jaros, Patrik, Fisk och skaldjur: från kummel och scampi till svärdfisk och kaviar : från rensning och styckning till grytor och pannor, 1 uppl. (Feierabend, 2004).

APA

Jaros, P. (2004). Fisk och skaldjur: från kummel och scampi till svärdfisk och kaviar : från rensning och styckning till grytor och pannor (1:a uppl.). Feierabend.

Vancouver

Jaros P. Fisk och skaldjur: från kummel och scampi till svärdfisk och kaviar : från rensning och styckning till grytor och pannor. 1:a uppl. Feierabend; 2004.