Foodservice organizations : a managerial and systems approach; Marian C Spears; 2003
Foodservice organizations : a managerial and systems approach; Marian C Spears; 2003

Foodservice organizations : a managerial and systems approachUpplaga 5

av Marian C Spears

  • Upplaga: 5e upplagan
  • Utgiven: 2003
  • ISBN: 9780130486899
  • Sidor: 816 st
  • Förlag: Prentice Hall
  • Format: Inbunden
  • Språk: Engelska

Om boken

Presenting a comprehensive portrait of managing commercial and on-site foodservice operations, this edition is organized into four parts. It explores the concepts of the foodservice systems model and probes the functional subsystems of the transformation process. It also discusses management functions, including information on leadership.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Foodservice organizations : a managerial and systems approach (2003)

2003 släpptes boken Foodservice organizations : a managerial and systems approach skriven av Marian C Spears. Det är den 5e upplagan av kursboken. Den är skriven på engelska och består av 816 sidor. Förlaget bakom boken är Prentice Hall som har sitt säte i Upper saddle river.

Köp boken Foodservice organizations : a managerial and systems approach på Studentapan och spara pengar.

Referera till Foodservice organizations : a managerial and systems approach (Upplaga 5)

Harvard

Spears, M. C. (2003). Foodservice organizations : a managerial and systems approach. 5:e uppl. Prentice Hall.

Oxford

Spears, Marian C, Foodservice organizations : a managerial and systems approach, 5 uppl. (Prentice Hall, 2003).

APA

Spears, M. C. (2003). Foodservice organizations : a managerial and systems approach (5:e uppl.). Prentice Hall.

Vancouver

Spears MC. Foodservice organizations : a managerial and systems approach. 5:e uppl. Prentice Hall; 2003.