Franska bakverk; Mia Öhrn; 2021
Franska bakverk; Mia Öhrn; 2021

Franska bakverkUpplaga 1

av Mia Öhrn

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2021
  • ISBN: 9789127174207
  • Sidor: 126 st
  • Förlag: Natur & Kultur Allmänlitteratur
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

I Franska bakverk finns recept på alla sorters bakverk – vetebröd och smördegsbakverk, bakelser, tårtor och pajer, småkakor, mjuka kakor och desserter. Mia Öhrn har anpassat alla de klassiska franska bakverken till svenska förhållanden och förenklat recepten, men nallar  för den sakens skull vare sig på smak eller kvalitet. Följ med på en utflykt till de franska sötsakernas värld och bjud på hembakta croissanter, eclairer och florentiner! Känslan i boken är rustik med en blandning av franskt lantliv och bistro, och receptbilderna varvas med Ulrika Ekbloms fina miljöbilder från Frankrike. Franska bakverk gavs första gången ut 2013 och ges nu ut i ett efterlängtat nytryck.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Franska bakverk (2021)

I augusti 2021 släpptes boken Franska bakverk skriven av Mia Öhrn. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 126 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Natur & Kultur Allmänlitteratur som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Franska bakverk på Studentapan och spara pengar.

Referera till Franska bakverk (Upplaga 1)

Harvard

Öhrn, M. (2021). Franska bakverk. 1:a uppl. Natur & Kultur Allmänlitteratur.

Oxford

Öhrn, Mia, Franska bakverk, 1 uppl. (Natur & Kultur Allmänlitteratur, 2021).

APA

Öhrn, M. (2021). Franska bakverk (1:a uppl.). Natur & Kultur Allmänlitteratur.

Vancouver

Öhrn M. Franska bakverk. 1:a uppl. Natur & Kultur Allmänlitteratur; 2021.