Functional Foods : för hälsa och energibalans; Monika Wieckowski; 2005
Begagnad
Functional Foods : för hälsa och energibalans; Monika Wieckowski; 2005
Begagnad

Functional Foods : för hälsa och energibalansUpplaga 1

av Monika Wieckowski

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2005
  • ISBN: 9789144036397
  • Sidor: 294 st
  • Förlag: Studentlitteratur AB
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Uppfattningen om matens stärkande och helande funktioner har mycket gamla anor. Dagens intresse för functional foods bottnar i en ökad hälsomedvetenhet och allt fler forskningsrön som visar att det finns aktiva komponenter i maten som påtagligt bidrar till att främja hälsan. Functional Foods - För hälsa och energibalans redogör för functional foods utveckling, från hur begreppet föddes till forskning och produktutveckling, samt den omtvistade marknadsföringen av dessa livsmedel. Den förklarar varför functional foods mottagits med blandade reaktioner, vanliga missförstånd utreds och flera myter avlivas. Läs mer om boken på studentlitteratur.se

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Functional Foods : för hälsa och energibalans (2005)

I september 2005 släpptes boken Functional Foods : för hälsa och energibalans skriven av Monika Wieckowski. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 294 sidor djupgående information om medicin. Förlaget bakom boken är Studentlitteratur AB som har sitt säte i Lund.

Köp boken Functional Foods : för hälsa och energibalans på Studentapan och spara pengar.

Tillhör kategorierna

Referera till Functional Foods : för hälsa och energibalans (Upplaga 1)

Harvard

Wieckowski, M. (2005). Functional Foods : för hälsa och energibalans. 1:a uppl. Studentlitteratur AB.

Oxford

Wieckowski, Monika, Functional Foods : för hälsa och energibalans, 1 uppl. (Studentlitteratur AB, 2005).

APA

Wieckowski, M. (2005). Functional Foods : för hälsa och energibalans (1:a uppl.). Studentlitteratur AB.

Vancouver

Wieckowski M. Functional Foods : för hälsa och energibalans. 1:a uppl. Studentlitteratur AB; 2005.