Gelato; Angelo Scarfò, Hanna Scarfò; 2020
Gelato; Angelo Scarfò, Hanna Scarfò; 2020

GelatoUpplaga 1

av Angelo Scarfò, Hanna Scarfò

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2020
  • ISBN: 9789127166967
  • Sidor: 126 st
  • Förlag: Natur & Kultur Allmänlitteratur
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

”Efter att ha bläddrat i den uppstår ett trängande behov av att införskaffa en egen glassmaskin och köra igång.” Folk o folk ”En somrig bok fylld med svalkande inspiration.” Expressen ”En natt satt vi och fantiserade om vad vi skulle vilja jobba med. Vi pratade om vad det är som gör livet meningsfullt och vad som gör oss lyckliga. Det kan låta klyschigt, men att göra andra människor glada toppade listan. Men hur gör man då någon annan glad? Jo, genom att servera gelato förstås!” Sedan 2014 driver Hanna och Angelo Gelato Scarfò i Ålsten, Stockholm, där de dagligen producerar gelato med de finaste råvarorna från både Sverige och Italien. Mejerier och bär från Sverige och citron, nötter, choklad och lakrits från Italien. Resultatet blir utöver det vanliga. I boken delar de med sig av drygt 30 av sina bästa recept på både gelato och sorbet. Du hittar allt från jordgubbssorbet, blåbärssorbet och fior di latte till körsbärsgelato och gianduja – choklad- och hasselnötsgelato. Dessutom finns recept på kalla desserter som tartufo och glasstårta, samt tips om utrustning, tillverkning och olika råvaror.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Gelato (2020)

I april 2020 släpptes boken Gelato skriven av Angelo Scarfò, Hanna Scarfò. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 126 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Natur & Kultur Allmänlitteratur som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Gelato på Studentapan och spara pengar.

Referera till Gelato (Upplaga 1)

Harvard

Scarfò, A. & Scarfò, H. (2020). Gelato. 1:a uppl. Natur & Kultur Allmänlitteratur.

Oxford

Scarfò, Angelo & Scarfò, Hanna, Gelato, 1 uppl. (Natur & Kultur Allmänlitteratur, 2020).

APA

Scarfò, A., & Scarfò, H. (2020). Gelato (1:a uppl.). Natur & Kultur Allmänlitteratur.

Vancouver

Scarfò A, Scarfò H. Gelato. 1:a uppl. Natur & Kultur Allmänlitteratur; 2020.