Gröna proteiner; Fern Green; 2015
Begagnad
Gröna proteiner; Fern Green; 2015
Begagnad

Gröna proteinerUpplaga 1

av Fern Green

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2015
  • ISBN: 9789163610851
  • Sidor: 159 st
  • Förlag: Pagina Förlags
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Det är enkelt att inkludera gröna proteiner i dina dagliga måltider för att ersätta kött. Proteinrik mat som innehåller massvis med fibrer och antioxidanter. Det är inte bara nyttigt och ekologiskt utan också väldigt gott! Recept som visar hur du kan få i dig tillräckligt med proteiner för att täcka det dagliga behovet och skapa en sund och balanserad diet Här finns de bästa gröna proteinerna, såsom kikärtor, linser, bönor, tofu, nötter, fröer och tempe (soja) Lågt fettinnehåll, högt proteininnehåll; gröna proteiner är fulla av vitaminer och mineraler som hjälper till att sänka kolesterolnivåerna och stärker immunförsvaret Stabiliserar blodsockernivåer, minskar risken för hjärtsjukdomar, främjar matsmältningen och hjälper till om du vill gå ned i vikt Innehållet spänner över följande: Tilltugg, smörgåsar och förrätter Soppor och sallader Pajer, grytor och smårätter Desserter Recepten är anpassade så att du kan få tag på alla råvaror i Sverige.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Gröna proteiner (2015)

I november 2015 släpptes boken Gröna proteiner skriven av Fern Green. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 159 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Pagina Förlags.

Köp boken Gröna proteiner på Studentapan och spara pengar.

Referera till Gröna proteiner (Upplaga 1)

Harvard

Green, F. (2015). Gröna proteiner. 1:a uppl. Pagina Förlags.

Oxford

Green, Fern, Gröna proteiner, 1 uppl. (Pagina Förlags, 2015).

APA

Green, F. (2015). Gröna proteiner (1:a uppl.). Pagina Förlags.

Vancouver

Green F. Gröna proteiner. 1:a uppl. Pagina Förlags; 2015.