Gudaspis för hjärtat : olivolja, vitlök, vin och choklad; Bengt W. Johansson; 2010
Helt ny
Gudaspis för hjärtat : olivolja, vitlök, vin och choklad; Bengt W. Johansson; 2010
Helt ny

Gudaspis för hjärtat : olivolja, vitlök, vin och chokladUpplaga 1

av Bengt W. Johansson

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2010
  • ISBN: 9789173313544
  • Sidor: 142 st
  • Förlag: Carlsson
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Olivoljan är en naturprodukt som lovsjungits av många för sin nyttighet och smakfullhet. Vitlöken har sedan antiken varit en kunglig spis. Choklad har likaså hälsosamma effekter, precis som nötter och mandel. Om bland annat dessa råvaror och hur de kan användas och tillredas berättar här hjärtläkaren Bengt W Johansson. Hans utgångspunkt är god och aptitlig mat för mat- och vinälskaren, men samtidigt skall den vara nyttig. Här ges recept och förslag som är utmärkt kost för hjärtat, som motverkar åderförkalkningssjukdomar. Livskvaliteten ökar genom denna hjärtvänliga kost. Klok och aptitretande läsning. Bengt W Johansson är hjärtspecialist och tidigare överläkare vid MAS i Malmö/Lund. Också författare och tidningsskribent med kostfrågor som specialitet.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Gudaspis för hjärtat : olivolja, vitlök, vin och choklad (2010)

I november 2010 släpptes boken Gudaspis för hjärtat : olivolja, vitlök, vin och choklad skriven av Bengt W. Johansson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 142 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Carlsson som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Gudaspis för hjärtat : olivolja, vitlök, vin och choklad på Studentapan och spara pengar.

Referera till Gudaspis för hjärtat : olivolja, vitlök, vin och choklad (Upplaga 1)

Harvard

Johansson, B. W. (2010). Gudaspis för hjärtat : olivolja, vitlök, vin och choklad. 1:a uppl. Carlsson.

Oxford

Johansson, Bengt W., Gudaspis för hjärtat : olivolja, vitlök, vin och choklad, 1 uppl. (Carlsson, 2010).

APA

Johansson, B. W. (2010). Gudaspis för hjärtat : olivolja, vitlök, vin och choklad (1:a uppl.). Carlsson.

Vancouver

Johansson BW. Gudaspis för hjärtat : olivolja, vitlök, vin och choklad. 1:a uppl. Carlsson; 2010.