Handbok i HACCP för små och stora livsmedelsföretag; Torbjörn Holmberg, Henrik Wallin; 2000
Begagnad
Handbok i HACCP för små och stora livsmedelsföretag; Torbjörn Holmberg, Henrik Wallin; 2000
Begagnad

Handbok i HACCP för små och stora livsmedelsföretag

av Torbjörn Holmberg, Henrik Wallin

  • Utgiven: 2000
  • ISBN: 9781871912432
  • Sidor: 92 st
  • Förlag: Highfield Publications
  • Språk: Svenska

Om boken

HACCP är en metod för att systematisk kontrollera att hälsofaror i verksamheten är under kontroll. HACCP-systemet är uppbyggt av en produkt- och hanteringsbeskrivning, flödesschema samt en faroanalys för råvaror och hanteringssteg. HACCP står för Hazard Analysis Critical Control Point, översätts ofta på svenska med Faroanalys och Kritiska Styrpunkter. Detta är en arbetsmetod vars syfte är att identifiera och styra faror och risker inom livsmedelshantering.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Handbok i HACCP för små och stora livsmedelsföretag (2000)

2000 släpptes boken Handbok i HACCP för små och stora livsmedelsföretag skriven av Torbjörn Holmberg, Henrik Wallin. Den är skriven på svenska och består av 92 sidor. Förlaget bakom boken är Highfield Publications.

Köp boken Handbok i HACCP för små och stora livsmedelsföretag på Studentapan och spara pengar.

Tillhör kategorierna

Referera till Handbok i HACCP för små och stora livsmedelsföretag

Harvard

Holmberg, T. & Wallin, H. (2000). Handbok i HACCP för små och stora livsmedelsföretag. Highfield Publications.

Oxford

Holmberg, Torbjörn & Wallin, Henrik, Handbok i HACCP för små och stora livsmedelsföretag (Highfield Publications, 2000).

APA

Holmberg, T., & Wallin, H. (2000). Handbok i HACCP för små och stora livsmedelsföretag. Highfield Publications.

Vancouver

Holmberg T, Wallin H. Handbok i HACCP för små och stora livsmedelsföretag. Highfield Publications; 2000.