Handbok i sensorisk analys; Berit Albinsson; 2013
Handbok i sensorisk analys; Berit Albinsson; 2013

Handbok i sensorisk analys

av Berit Albinsson

  • Utgiven: 2013
  • ISBN: 9789172903227
  • Sidor: 92 st
  • Förlag: SIK - Institutet för livsmedel och bioteknik
  • Språk: Svenska

Om boken

2013 släpptes boken Handbok i sensorisk analys skriven av Berit Albinsson. Den är skriven på svenska och består av 92 sidor. Förlaget bakom boken är SIK - Institutet för livsmedel och bioteknik.

Köp boken Handbok i sensorisk analys på Studentapan och spara pengar.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Tillhör kategorierna

Referera till Handbok i sensorisk analys

Harvard

Albinsson, B. (2013). Handbok i sensorisk analys. SIK - Institutet för livsmedel och bioteknik.

Oxford

Albinsson, Berit, Handbok i sensorisk analys (SIK - Institutet för livsmedel och bioteknik, 2013).

APA

Albinsson, B. (2013). Handbok i sensorisk analys. SIK - Institutet för livsmedel och bioteknik.

Vancouver

Albinsson B. Handbok i sensorisk analys. SIK - Institutet för livsmedel och bioteknik; 2013.