Hårdkokta fakta om ägg; Lena Sjöberg; 2013
endast ny

Hårdkokta fakta om ägg Upplaga 1

av Lena Sjöberg
Rolig och spännande fakta om ägg: hönsägg och andra fågelägg, insektsägg, reptilägg och mer. Vi får lära oss hur ägg blir till, hur de är uppbyggda, vilka som ruvas, vad som händer med de ägg som inte ruvas. Intressanta fakta från andra länder om deras traditioner, om påskägg och information kring ägg från historiska tider finns också med. Och så några recept och lite pyssel, förstås. En bok i vilken det finns något för hela familjen. Den flerfaldigt prisbelönade illustratören Lena Sjöberg har med sin kärlek till detaljer i text och bild lyckats skapa en bok som man gärna bläddrar i, om och om igen. Hårdkokta fakta om ägg vann Årets Svenska Måltidslitteratur 2013 i kategorin Barn& Mat som delas ut av Måltidsakademien. Juryns motivering: "Hårdkokta fakta om ägg ger både liten som stor häftiga kunskaper om alla sorters ägg. Vi får svar på hur kycklingen kan andas i äggskalet, om det finns ägg i rymden och vad som händer med ägg som ruvas, allt härligt illustrerat av Lena Sjöberg."
Rolig och spännande fakta om ägg: hönsägg och andra fågelägg, insektsägg, reptilägg och mer. Vi får lära oss hur ägg blir till, hur de är uppbyggda, vilka som ruvas, vad som händer med de ägg som inte ruvas. Intressanta fakta från andra länder om deras traditioner, om påskägg och information kring ägg från historiska tider finns också med. Och så några recept och lite pyssel, förstås. En bok i vilken det finns något för hela familjen. Den flerfaldigt prisbelönade illustratören Lena Sjöberg har med sin kärlek till detaljer i text och bild lyckats skapa en bok som man gärna bläddrar i, om och om igen. Hårdkokta fakta om ägg vann Årets Svenska Måltidslitteratur 2013 i kategorin Barn& Mat som delas ut av Måltidsakademien. Juryns motivering: "Hårdkokta fakta om ägg ger både liten som stor häftiga kunskaper om alla sorters ägg. Vi får svar på hur kycklingen kan andas i äggskalet, om det finns ägg i rymden och vad som händer med ägg som ruvas, allt härligt illustrerat av Lena Sjöberg."
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2013
ISBN: 9789172995963
Förlag: Opal
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 45 st
Rolig och spännande fakta om ägg: hönsägg och andra fågelägg, insektsägg, reptilägg och mer. Vi får lära oss hur ägg blir till, hur de är uppbyggda, vilka som ruvas, vad som händer med de ägg som inte ruvas. Intressanta fakta från andra länder om deras traditioner, om påskägg och information kring ägg från historiska tider finns också med. Och så några recept och lite pyssel, förstås. En bok i vilken det finns något för hela familjen. Den flerfaldigt prisbelönade illustratören Lena Sjöberg har med sin kärlek till detaljer i text och bild lyckats skapa en bok som man gärna bläddrar i, om och om igen. Hårdkokta fakta om ägg vann Årets Svenska Måltidslitteratur 2013 i kategorin Barn& Mat som delas ut av Måltidsakademien. Juryns motivering: "Hårdkokta fakta om ägg ger både liten som stor häftiga kunskaper om alla sorters ägg. Vi får svar på hur kycklingen kan andas i äggskalet, om det finns ägg i rymden och vad som händer med ägg som ruvas, allt härligt illustrerat av Lena Sjöberg."
Rolig och spännande fakta om ägg: hönsägg och andra fågelägg, insektsägg, reptilägg och mer. Vi får lära oss hur ägg blir till, hur de är uppbyggda, vilka som ruvas, vad som händer med de ägg som inte ruvas. Intressanta fakta från andra länder om deras traditioner, om påskägg och information kring ägg från historiska tider finns också med. Och så några recept och lite pyssel, förstås. En bok i vilken det finns något för hela familjen. Den flerfaldigt prisbelönade illustratören Lena Sjöberg har med sin kärlek till detaljer i text och bild lyckats skapa en bok som man gärna bläddrar i, om och om igen. Hårdkokta fakta om ägg vann Årets Svenska Måltidslitteratur 2013 i kategorin Barn& Mat som delas ut av Måltidsakademien. Juryns motivering: "Hårdkokta fakta om ägg ger både liten som stor häftiga kunskaper om alla sorters ägg. Vi får svar på hur kycklingen kan andas i äggskalet, om det finns ägg i rymden och vad som händer med ägg som ruvas, allt härligt illustrerat av Lena Sjöberg."
Ny bok
137 kr144 kr
5% studentrabatt med Studentapan
Begagnad bok (0 st)
Ny bok
137 kr144 kr
5% studentrabatt med Studentapan
Begagnad bok (0 st)