Hårdkokta fakta om ägg; Lena Sjöberg; 2013
Hårdkokta fakta om ägg; Lena Sjöberg; 2013

Hårdkokta fakta om äggUpplaga 1

av Lena Sjöberg

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2013
  • ISBN: 9789172995963
  • Sidor: 45 st
  • Förlag: Opal
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Rolig och spännande fakta om ägg: hönsägg och andra fågelägg, insektsägg, reptilägg och mer. Vi får lära oss hur ägg blir till, hur de är uppbyggda, vilka som ruvas, vad som händer med de ägg som inte ruvas. Intressanta fakta från andra länder om deras traditioner, om påskägg och information kring ägg från historiska tider finns också med. Och så några recept och lite pyssel, förstås. En bok i vilken det finns något för hela familjen. Den flerfaldigt prisbelönade illustratören Lena Sjöberg har med sin kärlek till detaljer i text och bild lyckats skapa en bok som man gärna bläddrar i, om och om igen. Hårdkokta fakta om ägg vann Årets Svenska Måltidslitteratur 2013 i kategorin Barn & Mat som delas ut av Måltidsakademien. Juryns motivering: "Hårdkokta fakta om ägg ger både liten som stor häftiga kunskaper om alla sorters ägg. Vi får svar på hur kycklingen kan andas i äggskalet, om det finns ägg i rymden och vad som händer med ägg som ruvas, allt härligt illustrerat av Lena Sjöberg."

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Hårdkokta fakta om ägg (2013)

I mars 2013 släpptes boken Hårdkokta fakta om ägg skriven av Lena Sjöberg. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 45 sidor. Förlaget bakom boken är Opal.

Köp boken Hårdkokta fakta om ägg på Studentapan och spara pengar.

Referera till Hårdkokta fakta om ägg (Upplaga 1)

Harvard

Sjöberg, L. (2013). Hårdkokta fakta om ägg. 1:a uppl. Opal.

Oxford

Sjöberg, Lena, Hårdkokta fakta om ägg, 1 uppl. (Opal, 2013).

APA

Sjöberg, L. (2013). Hårdkokta fakta om ägg (1:a uppl.). Opal.

Vancouver

Sjöberg L. Hårdkokta fakta om ägg. 1:a uppl. Opal; 2013.