Hur man njuter av livet; Bengt W Johansson, Thomas reijing; 2002

Hur man njuter av livet Upplaga 1

av Bengt W Johansson, Thomas reijing
Denna bok är en hjärtspecialists populära framställning av hur vi kan leva gott men ändå på ett sätt som är skonsamt mot hjärtat, fettbildningen i kroppen m m. Det är en livsbejakande bok som plockar fram många av existensens glädjeämnen i samband med mat och dryck. Här redogörs för den positiva betydelse som vinet, olivoljan, vitlöken och annan "medelhavskost" har för den mänskliga kroppens välbefinnande. Thomas Drejing, en av landets främsta krögare medverkar med en rad hjärtvänliga och aptitretande recept. Boken är illustrerad av konstnären Jerry Grönberg som gjort både mer tekniska skisser och föreställande teckningar. Bengt W Johansson är hjärtforskare, docent och professor, verksam vid Allmänna sjukhuset i Malmö.
Denna bok är en hjärtspecialists populära framställning av hur vi kan leva gott men ändå på ett sätt som är skonsamt mot hjärtat, fettbildningen i kroppen m m. Det är en livsbejakande bok som plockar fram många av existensens glädjeämnen i samband med mat och dryck. Här redogörs för den positiva betydelse som vinet, olivoljan, vitlöken och annan "medelhavskost" har för den mänskliga kroppens välbefinnande. Thomas Drejing, en av landets främsta krögare medverkar med en rad hjärtvänliga och aptitretande recept. Boken är illustrerad av konstnären Jerry Grönberg som gjort både mer tekniska skisser och föreställande teckningar. Bengt W Johansson är hjärtforskare, docent och professor, verksam vid Allmänna sjukhuset i Malmö.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2002
ISBN: 9789172034563
Förlag: Carlsson
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 123 st
Denna bok är en hjärtspecialists populära framställning av hur vi kan leva gott men ändå på ett sätt som är skonsamt mot hjärtat, fettbildningen i kroppen m m. Det är en livsbejakande bok som plockar fram många av existensens glädjeämnen i samband med mat och dryck. Här redogörs för den positiva betydelse som vinet, olivoljan, vitlöken och annan "medelhavskost" har för den mänskliga kroppens välbefinnande. Thomas Drejing, en av landets främsta krögare medverkar med en rad hjärtvänliga och aptitretande recept. Boken är illustrerad av konstnären Jerry Grönberg som gjort både mer tekniska skisser och föreställande teckningar. Bengt W Johansson är hjärtforskare, docent och professor, verksam vid Allmänna sjukhuset i Malmö.
Denna bok är en hjärtspecialists populära framställning av hur vi kan leva gott men ändå på ett sätt som är skonsamt mot hjärtat, fettbildningen i kroppen m m. Det är en livsbejakande bok som plockar fram många av existensens glädjeämnen i samband med mat och dryck. Här redogörs för den positiva betydelse som vinet, olivoljan, vitlöken och annan "medelhavskost" har för den mänskliga kroppens välbefinnande. Thomas Drejing, en av landets främsta krögare medverkar med en rad hjärtvänliga och aptitretande recept. Boken är illustrerad av konstnären Jerry Grönberg som gjort både mer tekniska skisser och föreställande teckningar. Bengt W Johansson är hjärtforskare, docent och professor, verksam vid Allmänna sjukhuset i Malmö.
Begagnad bok (0 st)
Begagnad bok (0 st)