Ingredienslexikon; Katarina Isaksson, Lotta Luciani, Svenska celiakiförbundet; 2005
Ingredienslexikon; Katarina Isaksson, Lotta Luciani, Svenska celiakiförbundet; 2005

IngredienslexikonUpplaga 3

av Katarina Isaksson, Lotta Luciani, Svenska celiakiförbundet

  • Upplaga: 3e upplagan
  • Utgiven: 2005
  • ISBN: 9789172054776
  • Sidor: 120 st
  • Förlag: Gothia
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Ingredienslexikon för: gluten- och laktosintoleranta, mjölkprotein- och sojaproteinallergiker. Innehåller bland annat: Ingredienslexikon med över 1 300 ord Födoämnen översatta till 11 olika språk Märkningsregler Ingrediensmärkning inom EU. Tidigare upplagor av Ingredienslexikon bör bytas ut p.g.a nya regler inom livsmedelslagstiftningen.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Ingredienslexikon (2005)

I september 2005 släpptes boken Ingredienslexikon skriven av Katarina Isaksson, Lotta Luciani, Svenska celiakiförbundet. Det är den 3e upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 120 sidor. Förlaget bakom boken är Gothia.

Köp boken Ingredienslexikon på Studentapan och spara pengar.

Referera till Ingredienslexikon (Upplaga 3)

Harvard

Isaksson, K., Luciani, L. & celiakiförbundet, S. (2005). Ingredienslexikon. 3:e uppl. Gothia.

Oxford

Isaksson, Katarina, Luciani, Lotta & celiakiförbundet, Svenska, Ingredienslexikon, 3 uppl. (Gothia, 2005).

APA

Isaksson, K., Luciani, L., & celiakiförbundet, S. (2005). Ingredienslexikon (3:e uppl.). Gothia.

Vancouver

Isaksson K, Luciani L, celiakiförbundet S. Ingredienslexikon. 3:e uppl. Gothia; 2005.