Italia Italienska specialiteter Culinaria; Eugenio Medagliani; 2000
Italia Italienska specialiteter Culinaria; Eugenio Medagliani; 2000

Italia Italienska specialiteter CulinariaUpplaga 1

av Eugenio Medagliani

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2000
  • ISBN: 9783829046916
  • Sidor: 496 st
  • Förlag: Läsförlaget
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

I oktober 2000 släpptes boken Italia Italienska specialiteter Culinaria skriven av Eugenio Medagliani. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 496 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Läsförlaget.

Köp boken Italia Italienska specialiteter Culinaria på Studentapan och spara pengar.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Referera till Italia Italienska specialiteter Culinaria (Upplaga 1)

Harvard

Medagliani, E. (2000). Italia Italienska specialiteter Culinaria. 1:a uppl. Läsförlaget.

Oxford

Medagliani, Eugenio, Italia Italienska specialiteter Culinaria, 1 uppl. (Läsförlaget, 2000).

APA

Medagliani, E. (2000). Italia Italienska specialiteter Culinaria (1:a uppl.). Läsförlaget.

Vancouver

Medagliani E. Italia Italienska specialiteter Culinaria. 1:a uppl. Läsförlaget; 2000.