Kokkonsten som vetenskap och konst; Charles Emil Hagdahl, Hagdahlsakademien; 2004
Kokkonsten som vetenskap och konst; Charles Emil Hagdahl, Hagdahlsakademien; 2004

Kokkonsten som vetenskap och konstUpplaga 1

av Charles Emil Hagdahl, Hagdahlsakademien

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2004
  • ISBN: 9789172036185
  • Sidor: 1031 st
  • Förlag: Carlsson
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Ny utgåva av en kokboksklassiker som gavs ut första gången 1879. Här har mått och mängder moderniserats. Nya avsnitt har skrivits av medlemmar i Hagdahlsakademin, bl.a. en biografi om författaren.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Kokkonsten som vetenskap och konst (2004)

I juni 2004 släpptes boken Kokkonsten som vetenskap och konst skriven av Charles Emil Hagdahl, Hagdahlsakademien. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 1031 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Carlsson som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Kokkonsten som vetenskap och konst på Studentapan och spara pengar.

Referera till Kokkonsten som vetenskap och konst (Upplaga 1)

Harvard

Hagdahl, C. E. & Hagdahlsakademien (2004). Kokkonsten som vetenskap och konst. 1:a uppl. Carlsson.

Oxford

Hagdahl, Charles Emil & Hagdahlsakademien, Kokkonsten som vetenskap och konst, 1 uppl. (Carlsson, 2004).

APA

Hagdahl, C. E., & Hagdahlsakademien. (2004). Kokkonsten som vetenskap och konst (1:a uppl.). Carlsson.

Vancouver

Hagdahl CE, Hagdahlsakademien. Kokkonsten som vetenskap och konst. 1:a uppl. Carlsson; 2004.