Livsmedelskunskap; Maj Appelqvist, Margareta Garpendal; 1995

Livsmedelskunskap Upplaga 2

av Maj Appelqvist, Margareta Garpendal
Läs mer
Det krävs därför allt större kunskaper om utbud, användning, förvaring, tillagning och näringsvärde för att kunna servera varierade och goda måltider och på så vis bidra till matglädje och hälsa.
Livsmedelskunskap behandlar samtliga grupper inom livsmedelsområdet. Även prefabricerade livsmedel, icke-konventionella livsmedel samt tillsatser och främmande ämnen tas upp. Dessutom ges en kortfattad presentation av den del av livsmedelslagstiftningen som berör restaurang och storhushåll.
Boken ger både grundläggande och fördjupade kunskaper inom området och är i första hand avsedd för kursen Livsmedelskunskap på Hotell- och restaurangprogrammet samt Livmedelsprogrammet. Den passar också för andra utbildningar inom restaurang och storhushåll exempelvis komvux.
Boken finns inläst hos Inläsningstjänst.

Om författarna
Maj Appelqvist var hushållslärare och lärare i storhushåll. Margareta Garpendal är lärare i storhushåll/restaurang.
Läs mer
Det krävs därför allt större kunskaper om utbud, användning, förvaring, tillagning och näringsvärde för att kunna servera varierade och goda måltider och på så vis bidra till matglädje och hälsa.
Livsmedelskunskap behandlar samtliga grupper inom livsmedelsområdet. Även prefabricerade livsmedel, icke-konventionella livsmedel samt tillsatser och främmande ämnen tas upp. Dessutom ges en kortfattad presentation av den del av livsmedelslagstiftningen som berör restaurang och storhushåll.
Boken ger både grundläggande och fördjupade kunskaper inom området och är i första hand avsedd för kursen Livsmedelskunskap på Hotell- och restaurangprogrammet samt Livmedelsprogrammet. Den passar också för andra utbildningar inom restaurang och storhushåll exempelvis komvux.
Boken finns inläst hos Inläsningstjänst.

Om författarna
Maj Appelqvist var hushållslärare och lärare i storhushåll. Margareta Garpendal är lärare i storhushåll/restaurang.
Upplaga: 2a upplagan
Utgiven: 1995
ISBN: 9789163400544
Förlag: Liber
Format: Häftad
Språk: Svenska
Läs mer
Det krävs därför allt större kunskaper om utbud, användning, förvaring, tillagning och näringsvärde för att kunna servera varierade och goda måltider och på så vis bidra till matglädje och hälsa.
Livsmedelskunskap behandlar samtliga grupper inom livsmedelsområdet. Även prefabricerade livsmedel, icke-konventionella livsmedel samt tillsatser och främmande ämnen tas upp. Dessutom ges en kortfattad presentation av den del av livsmedelslagstiftningen som berör restaurang och storhushåll.
Boken ger både grundläggande och fördjupade kunskaper inom området och är i första hand avsedd för kursen Livsmedelskunskap på Hotell- och restaurangprogrammet samt Livmedelsprogrammet. Den passar också för andra utbildningar inom restaurang och storhushåll exempelvis komvux.
Boken finns inläst hos Inläsningstjänst.

Om författarna
Maj Appelqvist var hushållslärare och lärare i storhushåll. Margareta Garpendal är lärare i storhushåll/restaurang.
Läs mer
Det krävs därför allt större kunskaper om utbud, användning, förvaring, tillagning och näringsvärde för att kunna servera varierade och goda måltider och på så vis bidra till matglädje och hälsa.
Livsmedelskunskap behandlar samtliga grupper inom livsmedelsområdet. Även prefabricerade livsmedel, icke-konventionella livsmedel samt tillsatser och främmande ämnen tas upp. Dessutom ges en kortfattad presentation av den del av livsmedelslagstiftningen som berör restaurang och storhushåll.
Boken ger både grundläggande och fördjupade kunskaper inom området och är i första hand avsedd för kursen Livsmedelskunskap på Hotell- och restaurangprogrammet samt Livmedelsprogrammet. Den passar också för andra utbildningar inom restaurang och storhushåll exempelvis komvux.
Boken finns inläst hos Inläsningstjänst.

Om författarna
Maj Appelqvist var hushållslärare och lärare i storhushåll. Margareta Garpendal är lärare i storhushåll/restaurang.
Begagnad bok (0 st)
Begagnad bok (0 st)