Mat tro tradition; Helen Westblom Jonsson; 1997
1 säljare

Mat tro tradition Upplaga 1

av Helen Westblom Jonsson
Att flytta till ett annat land innebär stora omställningar inte minst vad gäller maten. Mat tro tradition förklarar förhållandet mellan olika religioner och deras mattraditioner.

Läs mer
Här får man veta varför muslimer inte äter fläskkött och varför judar inte blandar kött och mjölk. Urvalet av religioner och samfund har främst styrts av vilka som förekommer i Sverige.
I boken presenteras även en del recept på maträtter som är typiska för de olika religionerna.

Om författarna
Helen Westblom Jonsson är lärare i matlagning, livsmedelskunskap, näringslära och specialkoster.
Att flytta till ett annat land innebär stora omställningar inte minst vad gäller maten. Mat tro tradition förklarar förhållandet mellan olika religioner och deras mattraditioner.

Läs mer
Här får man veta varför muslimer inte äter fläskkött och varför judar inte blandar kött och mjölk. Urvalet av religioner och samfund har främst styrts av vilka som förekommer i Sverige.
I boken presenteras även en del recept på maträtter som är typiska för de olika religionerna.

Om författarna
Helen Westblom Jonsson är lärare i matlagning, livsmedelskunskap, näringslära och specialkoster.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 1997
ISBN: 9789147048410
Förlag: Liber
Format: Häftad
Språk: Svenska
Sidor: 160 st
Att flytta till ett annat land innebär stora omställningar inte minst vad gäller maten. Mat tro tradition förklarar förhållandet mellan olika religioner och deras mattraditioner.

Läs mer
Här får man veta varför muslimer inte äter fläskkött och varför judar inte blandar kött och mjölk. Urvalet av religioner och samfund har främst styrts av vilka som förekommer i Sverige.
I boken presenteras även en del recept på maträtter som är typiska för de olika religionerna.

Om författarna
Helen Westblom Jonsson är lärare i matlagning, livsmedelskunskap, näringslära och specialkoster.
Att flytta till ett annat land innebär stora omställningar inte minst vad gäller maten. Mat tro tradition förklarar förhållandet mellan olika religioner och deras mattraditioner.

Läs mer
Här får man veta varför muslimer inte äter fläskkött och varför judar inte blandar kött och mjölk. Urvalet av religioner och samfund har främst styrts av vilka som förekommer i Sverige.
I boken presenteras även en del recept på maträtter som är typiska för de olika religionerna.

Om författarna
Helen Westblom Jonsson är lärare i matlagning, livsmedelskunskap, näringslära och specialkoster.
Begagnad bok
189 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar
Köpskydd med Studentapan
Varje köp täcks av Studentapans köpskydd som säkerställer att boken kommer fram, att du får rätt bok och att skicket stämmer överens med beskrivning.
189 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar