Mera näringskunskap; Ingrid Christenson, Ing-Marie Sundling; 1995

Mera näringskunskap Upplaga 2

av Ingrid Christenson, Ing-Marie Sundling
Utgående titel. För kompletteringsköp.

Läs mer
Boken ger fördjupade kunskaper i näringslära. I boken behandlas bl.a. kostsituationen i världen och internationella hjälporganisationer liksom sambandet mellan kost och hälsa, näringsämnen, närings- och energibehov samt matspjälkningsprocessen. Dessutom berörs livsmedelskontroll, naturliga gifter och skadliga ämnen. Specialkoster och koster vid särskilda behov beskrivs i ett separat kapitel om dietetik. Boken avslutas med livsmedelstabeller.
Utgående titel. För kompletteringsköp.
Utgående titel. För kompletteringsköp.

Läs mer
Boken ger fördjupade kunskaper i näringslära. I boken behandlas bl.a. kostsituationen i världen och internationella hjälporganisationer liksom sambandet mellan kost och hälsa, näringsämnen, närings- och energibehov samt matspjälkningsprocessen. Dessutom berörs livsmedelskontroll, naturliga gifter och skadliga ämnen. Specialkoster och koster vid särskilda behov beskrivs i ett separat kapitel om dietetik. Boken avslutas med livsmedelstabeller.
Utgående titel. För kompletteringsköp.
Upplaga: 2a upplagan
Utgiven: 1995
ISBN: 9789163404054
Förlag: Liber
Format: Häftad
Språk: Svenska
Sidor: 256 st
Utgående titel. För kompletteringsköp.

Läs mer
Boken ger fördjupade kunskaper i näringslära. I boken behandlas bl.a. kostsituationen i världen och internationella hjälporganisationer liksom sambandet mellan kost och hälsa, näringsämnen, närings- och energibehov samt matspjälkningsprocessen. Dessutom berörs livsmedelskontroll, naturliga gifter och skadliga ämnen. Specialkoster och koster vid särskilda behov beskrivs i ett separat kapitel om dietetik. Boken avslutas med livsmedelstabeller.
Utgående titel. För kompletteringsköp.
Utgående titel. För kompletteringsköp.

Läs mer
Boken ger fördjupade kunskaper i näringslära. I boken behandlas bl.a. kostsituationen i världen och internationella hjälporganisationer liksom sambandet mellan kost och hälsa, näringsämnen, närings- och energibehov samt matspjälkningsprocessen. Dessutom berörs livsmedelskontroll, naturliga gifter och skadliga ämnen. Specialkoster och koster vid särskilda behov beskrivs i ett separat kapitel om dietetik. Boken avslutas med livsmedelstabeller.
Utgående titel. För kompletteringsköp.
Begagnad bok (0 st)
Begagnad bok (0 st)