Nyfångat : recept på fisk & skaldjur och annat värt att veta om havets läckerheter; Liselotte Forslin, Martin Gustafsson, Tomas Tengby; 2009
Begagnad
Nyfångat : recept på fisk & skaldjur och annat värt att veta om havets läckerheter; Liselotte Forslin, Martin Gustafsson, Tomas Tengby; 2009
Begagnad

Nyfångat : recept på fisk & skaldjur och annat värt att veta om havets läckerheterUpplaga 1

av Liselotte Forslin, Martin Gustafsson, Tomas Tengby

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2009
  • ISBN: 9789153429753
  • Sidor: 160 st
  • Förlag: Ica Bokförlag
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Nyfångat är skriven av ett antal fiskentusiaster och kommmer att ha en given plats hos alla som älskar fisk och skaldjur! Det här är boken för dig som tycker det är svårt att tillaga fisk och som saknar lättlagade recept med fisk och skaldjur! Boken inleds med en liten fiskskola som berättar hur länge fisken ska koka, steka osv. Därefter presenteras de olika fisk-och skaldjurssorterna med vackra akvareller. Boken innehåller över 100 recept på fisk-skaldjursrätter för både fest och vardag. Boken har en matnyttig faktadel där du får reda på vilka fiskar du kan frossa i och vilka du bör äta med måtta. Hur du bör förvara fisk och skaldjur. Vad man bör titta på för att avgöra om fisken är färsk. Givetvis också ett avsnitt om näringsinnehåll, hur man rensar och filéar fisk och hur man hanterar ostron, krabba, musslor, räkor och hummer. Nyfångat är fylld av härliga bilder på havsmiljöer och fiskrätter som nästan får det att lukta hav och tång. Även om du i Nyfångat finner det mesta om fisk och skaldjur är de ändå din kärlek till havets läckerheter och till matlagning som avgör hur resultatet blir. Här finns recept till Förrätter, Varmrätter, Soppor, Skaldjur, Sallader och Kalla rätter, Goda såser och röror.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Nyfångat : recept på fisk & skaldjur och annat värt att veta om havets läckerheter (2009)

I mars 2009 släpptes boken Nyfångat : recept på fisk & skaldjur och annat värt att veta om havets läckerheter skriven av Liselotte Forslin, Martin Gustafsson, Tomas Tengby. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 160 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Ica Bokförlag.

Köp boken Nyfångat : recept på fisk & skaldjur och annat värt att veta om havets läckerheter på Studentapan och spara pengar.

Referera till Nyfångat : recept på fisk & skaldjur och annat värt att veta om havets läckerheter (Upplaga 1)

Harvard

Forslin, L., Gustafsson, M. & Tengby, T. (2009). Nyfångat : recept på fisk & skaldjur och annat värt att veta om havets läckerheter. 1:a uppl. Ica Bokförlag.

Oxford

Forslin, Liselotte, Gustafsson, Martin & Tengby, Tomas, Nyfångat : recept på fisk & skaldjur och annat värt att veta om havets läckerheter, 1 uppl. (Ica Bokförlag, 2009).

APA

Forslin, L., Gustafsson, M., & Tengby, T. (2009). Nyfångat : recept på fisk & skaldjur och annat värt att veta om havets läckerheter (1:a uppl.). Ica Bokförlag.

Vancouver

Forslin L, Gustafsson M, Tengby T. Nyfångat : recept på fisk & skaldjur och annat värt att veta om havets läckerheter. 1:a uppl. Ica Bokförlag; 2009.