Steak House : mat för köttälskare; Lincoln Jefferson; 2014
Begagnad
Steak House : mat för köttälskare; Lincoln Jefferson; 2014
Begagnad

Steak House : mat för köttälskareUpplaga 1

av Lincoln Jefferson

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2014
  • ISBN: 9789187161803
  • Sidor: 124 st
  • Förlag: Tukan Förlag
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

För alla köttälskare Återskapa känslan av riktigt amerikanskt Steak House hemma i köket. Fullmatad med recept på stora, möra och saftiga biffar och filéer med passande tillbehör. Recept som funkar både för grillen och spisen. Lär dig mer om amerikanskt styckningsschema; vad som är vad bland alla de typiska bitarna (rib eye, sirloin, tenderloin, flank etc.) och deras svenska motsvarigheter. Köttbitar efter amerikanskt styckningsschema blir en allt vanligare syn i charkdiskarna runt om i Sverige. Här får man gott om inspiration på tillagning. Alla recept fungerar även med köttbitar efter svenskt styckningsschema eftersom recepten anger typ av köttbit både på svenska och engelska. Format: 199x247 mm

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Steak House : mat för köttälskare (2014)

I mars 2014 släpptes boken Steak House : mat för köttälskare skriven av Lincoln Jefferson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 124 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Tukan Förlag.

Köp boken Steak House : mat för köttälskare på Studentapan och spara pengar.

Referera till Steak House : mat för köttälskare (Upplaga 1)

Harvard

Jefferson, L. (2014). Steak House : mat för köttälskare. 1:a uppl. Tukan Förlag.

Oxford

Jefferson, Lincoln, Steak House : mat för köttälskare, 1 uppl. (Tukan Förlag, 2014).

APA

Jefferson, L. (2014). Steak House : mat för köttälskare (1:a uppl.). Tukan Förlag.

Vancouver

Jefferson L. Steak House : mat för köttälskare. 1:a uppl. Tukan Förlag; 2014.