Supervision in the Hospitality Industry; Jack E. Miller, John R. Walker, Karen Eich Drummond; 2006
Supervision in the Hospitality Industry; Jack E. Miller, John R. Walker, Karen Eich Drummond; 2006

Supervision in the Hospitality IndustryUpplaga 5

av Jack E. Miller, John R. Walker, Karen Eich Drummond

  • Upplaga: 5e upplagan
  • Utgiven: 2006
  • ISBN: 9780471657484
  • Sidor: 544 st
  • Förlag: John Wiley & Sons
  • Format: Inbunden
  • Språk: Engelska

Om boken

This Fifth Edition provides comprehensive coverage of the principles, theories, human relations techniques, and decision-making skills that are required to manage a workforce to profitable results. It helps managers satisfy obligations to owners, customers, and employees while maintaining a positive work climate, developing job expectations, disciplining marginal employees, and addressing workplace diversity.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Supervision in the Hospitality Industry (2006)

I april 2006 släpptes boken Supervision in the Hospitality Industry skriven av Jack E. Miller, John R. Walker, Karen Eich Drummond. Det är den 5e upplagan av kursboken. Den är skriven på engelska och består av 544 sidor. Förlaget bakom boken är John Wiley & Sons som har sitt säte i Hoboken.

Köp boken Supervision in the Hospitality Industry på Studentapan och spara pengar.

Referera till Supervision in the Hospitality Industry (Upplaga 5)

Harvard

Miller, J. E., Walker, J. R. & Drummond, K. E. (2006). Supervision in the Hospitality Industry. 5:e uppl. John Wiley & Sons.

Oxford

Miller, Jack E., Walker, John R. & Drummond, Karen Eich, Supervision in the Hospitality Industry, 5 uppl. (John Wiley & Sons, 2006).

APA

Miller, J. E., Walker, J. R., & Drummond, K. E. (2006). Supervision in the Hospitality Industry (5:e uppl.). John Wiley & Sons.

Vancouver

Miller JE, Walker JR, Drummond KE. Supervision in the Hospitality Industry. 5:e uppl. John Wiley & Sons; 2006.