Taylors & Jones Korvbok : stoppa och laga korv med smaker från hela världen; Kerim Akkoc, Gareth Jones, Maria Jones, Herman Rasmuson, David Taylor; 2013
Helt ny
Taylors & Jones Korvbok : stoppa och laga korv med smaker från hela världen; Kerim Akkoc, Gareth Jones, Maria Jones, Herman Rasmuson, David Taylor; 2013
Helt ny

Taylors & Jones Korvbok : stoppa och laga korv med smaker från hela världenUpplaga 1

av Kerim Akkoc, Gareth Jones, Maria Jones, Herman Rasmuson, David Taylor

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2013
  • ISBN: 9789127134102
  • Sidor: 160 st
  • Förlag: Natur & Kultur Allmänlitteratur
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Det är nästan så att man är frestad att utropa ”äntligen!” på känt Nobel-manér, när Taylors & Jones korvbok nu blivit verklighet. Fastfood Magazine Det är ett smart grepp att inleda någon i frestelse. Rakt in i den. Och det är precis vad Taylor & Jones gör i sin korvbok. Västerviks-Tidningen I Taylors & Jones Korvbok finns recept på hur du tillverkar drygt 40 av deras godaste korvar, t ex Italian Style Pork, Lamb Merguez, Beef and Garlic och Cumberland Style Pork. Utöver dessa finns ett 50-tal middagsrecept där korven spelar huvudrollen och du väljer själv om du använder egengjord eller köpt korv. Recept på goda tillbehör som senap, korvbröd, potatissallader och coleslaw finns också. Du får en genomgång av det du behöver veta för att tillverka korv för hemmabruk, t ex vilken utrustning du behöver, malningsgrad, tips på olika smaksättningar, förvaring och hållbarhet. Allt varvat med personliga anekdoter om hur de olika korvrecepten kom till och om andra intressanta korvmöten. Gareth Jones: ”Jag har bott här under större delen av mitt vuxna liv. Jag rör mig mer i svenska kretsar än i brittiska. Ändå lyckades jag trilla över något så brittiskt som korvtillverkning. Och då menar jag inte vilken korv som helst, utan något som är snudd på urbrittiskt – riktig handgjord korv. Bangers. Med kryddor som varje britt skulle välkomna med ett leende.” Gareth Jones kommer från Mumbles utanför Swansea i södra Wales och har arbetat som kock i olika delar av världen. David Taylor, slaktare från Moira utanför Belfast i Nordirland. David började arbeta som slaktare redan vid 15 års ålder. Kerim Akkoc, idésprutan från Hägersten i Stockholm. Utbildad kock med 20 års erfarenhet i yrket. Gareth, David och Kerim är Taylors & Jones. Till sin hjälp i boken har de haft Herman Rasmuson - kock, entreprenör och uppfinnare till bl a GarlicCard. Utsedd till Årets Speciallitteratur Råvara 2013 av Måltidsakademien. Juryns motivering: "Passionen för korv i alla former och smaker präglar denna kokbok. Dessa skarpskurna korvprofiler manar till tillverkning av korv och korvrätter i hemmet och inspirerar till hantverk, som lyfter korven in i finrummet." Att stoppa egen korv har sällan känts så lockande. Matentusiasterna Taylor och Jones har gett korven huvudrollen och skapat ett nytt smakspektrum, med inspiration från länder världen över. Caroline Elfving, Books & Dreams Förutom läckra recept på både korvar och tillbehör får vi bland annat lära oss om utrustning, malningsgrad och hållbarhet. Ica-Kuriren

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Taylors & Jones Korvbok : stoppa och laga korv med smaker från hela världen (2013)

I september 2013 släpptes boken Taylors & Jones Korvbok : stoppa och laga korv med smaker från hela världen skriven av Kerim Akkoc, Gareth Jones, Maria Jones, Herman Rasmuson, David Taylor. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 160 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Natur & Kultur Allmänlitteratur som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Taylors & Jones Korvbok : stoppa och laga korv med smaker från hela världen på Studentapan och spara pengar.

Referera till Taylors & Jones Korvbok : stoppa och laga korv med smaker från hela världen (Upplaga 1)

Harvard

Akkoc, K., Jones, G., Jones, M., Rasmuson, H. & Taylor, D. (2013). Taylors & Jones Korvbok : stoppa och laga korv med smaker från hela världen. 1:a uppl. Natur & Kultur Allmänlitteratur.

Oxford

Akkoc, Kerim, Jones, Gareth, Jones, Maria, Rasmuson, Herman & Taylor, David, Taylors & Jones Korvbok : stoppa och laga korv med smaker från hela världen, 1 uppl. (Natur & Kultur Allmänlitteratur, 2013).

APA

Akkoc, K., Jones, G., Jones, M., Rasmuson, H., & Taylor, D. (2013). Taylors & Jones Korvbok : stoppa och laga korv med smaker från hela världen (1:a uppl.). Natur & Kultur Allmänlitteratur.

Vancouver

Akkoc K, Jones G, Jones M, Rasmuson H, Taylor D. Taylors & Jones Korvbok : stoppa och laga korv med smaker från hela världen. 1:a uppl. Natur & Kultur Allmänlitteratur; 2013.