The Darkroom Cookbook ; Steve Anchell; 2016
The Darkroom Cookbook ; Steve Anchell; 2016

The Darkroom Cookbook Upplaga 4

av Steve Anchell

  • Upplaga: 4e upplagan
  • Utgiven: 2016
  • ISBN: 9781138959187
  • Sidor: 432 st
  • Förlag: Taylor & Francis Ltd
  • Format: Häftad
  • Språk: Engelska

Om boken

This is the classic guide for analog photography enthusiasts interested in high-quality darkroom work. The fourth edition from darkroom master Steve Anchell is packed with techniques for silver-based processing. In addition to "recipes" for darkroom experiments, this book contains invaluable information on developers, push-processing, reversal processing, enlarged negatives, pyro formulas, printing, and toning prints. The Darkroom Cookbook also offers advice about where to get darkroom equipment, how to set up a darkroom, safe darkroom working spaces, and more. Key features of this revised edition include: Over 200 step-by-step or do-it-yourself formulas Tips for mastering the "ingredients" of analog photography processing, namely the chemicals used to develop, fix, stop and tone Special technique contributions and stunning black and white imagery by professionals such as Bruce Barnbaum, Tim Rudman, John Sexton, and more.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om The Darkroom Cookbook (2016)

I mars 2016 släpptes boken The Darkroom Cookbook skriven av Steve Anchell. Det är den 4e upplagan av kursboken. Den är skriven på engelska och består av 432 sidor. Förlaget bakom boken är Taylor & Francis Ltd.

Köp boken The Darkroom Cookbook på Studentapan och spara pengar.

Tillhör kategorierna

Referera till The Darkroom Cookbook (Upplaga 4)

Harvard

Anchell, S. (2016). The Darkroom Cookbook . 4:e uppl. Taylor & Francis Ltd.

Oxford

Anchell, Steve, The Darkroom Cookbook , 4 uppl. (Taylor & Francis Ltd, 2016).

APA

Anchell, S. (2016). The Darkroom Cookbook (4:e uppl.). Taylor & Francis Ltd.

Vancouver

Anchell S. The Darkroom Cookbook . 4:e uppl. Taylor & Francis Ltd; 2016.