Tio tankar om mat; Bodil Jönsson, Håkan Jönsson; 2007
endast ny

Tio tankar om mat Upplaga 1

av Bodil Jönsson, Håkan Jönsson
Hur kan det vara så svårt att äta bra, när det har blivit så lätt att skaffa mat? Man kan ju faktiskt välja och vraka bland tusentals varor och behöver inte ens laga maten själv. Ändå känns ofta inköp och matlagning som en tvångströja i vardagen och matvanor som något som alltid blir fel: man äter för ofta, för sällan, för sött, för fett, för ...

Bodil och Håkan Jönsson skriver här om hur maten förändrats med tiden, och tiden med maten. De visar också hur du kan hitta en balans när det gäller din mathållning och hur du kan upptäcka nya vägar för att få den att fungera bättre i vardagen.

Dessutom har du roligt under tiden, inte minst åt Robert Nybergs illustrationer.
Hur kan det vara så svårt att äta bra, när det har blivit så lätt att skaffa mat? Man kan ju faktiskt välja och vraka bland tusentals varor och behöver inte ens laga maten själv. Ändå känns ofta inköp och matlagning som en tvångströja i vardagen och matvanor som något som alltid blir fel: man äter för ofta, för sällan, för sött, för fett, för ...

Bodil och Håkan Jönsson skriver här om hur maten förändrats med tiden, och tiden med maten. De visar också hur du kan hitta en balans när det gäller din mathållning och hur du kan upptäcka nya vägar för att få den att fungera bättre i vardagen.

Dessutom har du roligt under tiden, inte minst åt Robert Nybergs illustrationer.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2007
ISBN: 9789173370233
Förlag: Brombergs
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 111 st
Hur kan det vara så svårt att äta bra, när det har blivit så lätt att skaffa mat? Man kan ju faktiskt välja och vraka bland tusentals varor och behöver inte ens laga maten själv. Ändå känns ofta inköp och matlagning som en tvångströja i vardagen och matvanor som något som alltid blir fel: man äter för ofta, för sällan, för sött, för fett, för ...

Bodil och Håkan Jönsson skriver här om hur maten förändrats med tiden, och tiden med maten. De visar också hur du kan hitta en balans när det gäller din mathållning och hur du kan upptäcka nya vägar för att få den att fungera bättre i vardagen.

Dessutom har du roligt under tiden, inte minst åt Robert Nybergs illustrationer.
Hur kan det vara så svårt att äta bra, när det har blivit så lätt att skaffa mat? Man kan ju faktiskt välja och vraka bland tusentals varor och behöver inte ens laga maten själv. Ändå känns ofta inköp och matlagning som en tvångströja i vardagen och matvanor som något som alltid blir fel: man äter för ofta, för sällan, för sött, för fett, för ...

Bodil och Håkan Jönsson skriver här om hur maten förändrats med tiden, och tiden med maten. De visar också hur du kan hitta en balans när det gäller din mathållning och hur du kan upptäcka nya vägar för att få den att fungera bättre i vardagen.

Dessutom har du roligt under tiden, inte minst åt Robert Nybergs illustrationer.
Ny bok
175 kr184 kr
5% studentrabatt med Studentapan
Begagnad bok (0 st)
Ny bok
175 kr184 kr
5% studentrabatt med Studentapan
Begagnad bok (0 st)