Ullas mat : läckert och lättlagat för alla årstider; Ulla Andersson; 2005

Ullas mat : läckert och lättlagat för alla årstider

av Ulla Andersson
Ulla Andersson har arbetat på Göteborgs-Posten större delen av sitt yrkesverksamma liv. Under många år har hon haft ett recept varje dag i tidningen. Hennes matrutor belönades 1998 med Gastronomiska Akademiens Guldpenna. I boken Ullas mat har hon samlat en del av sina mest uppskattde recept. Boken har ett nätt format med hårda pärmar och praktisk spiralbindning. Tack vare spriralbindningen ligger boken uppslagen på plats utan problem när recepten skall tillagas. De 155 recepten är samlade under rubrikerna: Vårens mat, Sommarens mat, Höstens mat, Vinterns mat, Bröd och bakverk, Drycker och desserter. Illustrationer: Ulf Sveningson. Här är några axplock ur de många brev Ulla har fått ta emot från läsekretsen: "Tack, Ulla Andersson för alla goda recept! Ett fång av rosor till GP:s eminenta matskribent Ulla Andersson, som i många år försett oss med lättfattliga recept på både vardagsmat och festmat, allt lika välsmakande. Hennes personliga småprat med oss läsare blev en trivsam början på dagen. Saknaden är stor. B. Gustafsson" Höjer dig till skyarna! Jag är en herre på 60 år som kommit ut ur ekorrhjulet och lärt mig att laga mat. Jag vill uttrycka min uppskattning över alla recept och praktiska tips. Din presentationsteknik skapar mod och självförtroende. Tack snälla Ulla! Jerker Nilsson, Tidaholm
Ulla Andersson har arbetat på Göteborgs-Posten större delen av sitt yrkesverksamma liv. Under många år har hon haft ett recept varje dag i tidningen. Hennes matrutor belönades 1998 med Gastronomiska Akademiens Guldpenna. I boken Ullas mat har hon samlat en del av sina mest uppskattde recept. Boken har ett nätt format med hårda pärmar och praktisk spiralbindning. Tack vare spriralbindningen ligger boken uppslagen på plats utan problem när recepten skall tillagas. De 155 recepten är samlade under rubrikerna: Vårens mat, Sommarens mat, Höstens mat, Vinterns mat, Bröd och bakverk, Drycker och desserter. Illustrationer: Ulf Sveningson. Här är några axplock ur de många brev Ulla har fått ta emot från läsekretsen: "Tack, Ulla Andersson för alla goda recept! Ett fång av rosor till GP:s eminenta matskribent Ulla Andersson, som i många år försett oss med lättfattliga recept på både vardagsmat och festmat, allt lika välsmakande. Hennes personliga småprat med oss läsare blev en trivsam början på dagen. Saknaden är stor. B. Gustafsson" Höjer dig till skyarna! Jag är en herre på 60 år som kommit ut ur ekorrhjulet och lärt mig att laga mat. Jag vill uttrycka min uppskattning över alla recept och praktiska tips. Din presentationsteknik skapar mod och självförtroende. Tack snälla Ulla! Jerker Nilsson, Tidaholm
Utgiven: 2005
ISBN: 9789186425838
Förlag: Warne Förlag
Format: Spiralbunden
Språk: Svenska
Sidor: 165 st
Ulla Andersson har arbetat på Göteborgs-Posten större delen av sitt yrkesverksamma liv. Under många år har hon haft ett recept varje dag i tidningen. Hennes matrutor belönades 1998 med Gastronomiska Akademiens Guldpenna. I boken Ullas mat har hon samlat en del av sina mest uppskattde recept. Boken har ett nätt format med hårda pärmar och praktisk spiralbindning. Tack vare spriralbindningen ligger boken uppslagen på plats utan problem när recepten skall tillagas. De 155 recepten är samlade under rubrikerna: Vårens mat, Sommarens mat, Höstens mat, Vinterns mat, Bröd och bakverk, Drycker och desserter. Illustrationer: Ulf Sveningson. Här är några axplock ur de många brev Ulla har fått ta emot från läsekretsen: "Tack, Ulla Andersson för alla goda recept! Ett fång av rosor till GP:s eminenta matskribent Ulla Andersson, som i många år försett oss med lättfattliga recept på både vardagsmat och festmat, allt lika välsmakande. Hennes personliga småprat med oss läsare blev en trivsam början på dagen. Saknaden är stor. B. Gustafsson" Höjer dig till skyarna! Jag är en herre på 60 år som kommit ut ur ekorrhjulet och lärt mig att laga mat. Jag vill uttrycka min uppskattning över alla recept och praktiska tips. Din presentationsteknik skapar mod och självförtroende. Tack snälla Ulla! Jerker Nilsson, Tidaholm
Ulla Andersson har arbetat på Göteborgs-Posten större delen av sitt yrkesverksamma liv. Under många år har hon haft ett recept varje dag i tidningen. Hennes matrutor belönades 1998 med Gastronomiska Akademiens Guldpenna. I boken Ullas mat har hon samlat en del av sina mest uppskattde recept. Boken har ett nätt format med hårda pärmar och praktisk spiralbindning. Tack vare spriralbindningen ligger boken uppslagen på plats utan problem när recepten skall tillagas. De 155 recepten är samlade under rubrikerna: Vårens mat, Sommarens mat, Höstens mat, Vinterns mat, Bröd och bakverk, Drycker och desserter. Illustrationer: Ulf Sveningson. Här är några axplock ur de många brev Ulla har fått ta emot från läsekretsen: "Tack, Ulla Andersson för alla goda recept! Ett fång av rosor till GP:s eminenta matskribent Ulla Andersson, som i många år försett oss med lättfattliga recept på både vardagsmat och festmat, allt lika välsmakande. Hennes personliga småprat med oss läsare blev en trivsam början på dagen. Saknaden är stor. B. Gustafsson" Höjer dig till skyarna! Jag är en herre på 60 år som kommit ut ur ekorrhjulet och lärt mig att laga mat. Jag vill uttrycka min uppskattning över alla recept och praktiska tips. Din presentationsteknik skapar mod och självförtroende. Tack snälla Ulla! Jerker Nilsson, Tidaholm
Begagnad bok (0 st)
Begagnad bok (0 st)