Gastronomiprogrammet - kurslitteratur

Spara upp till 80% på att köpa dina kursböcker från andra studenter på Gastronomiprogrammet. Lika snabbt, enkelt och riskfritt som att beställa ny studentlitteratur. Dessutom är det bättre för miljön.
Samhällsvetenskapliga metoder; Alan Bryman; 2018
5+ säljare
av Alan Bryman (2018)
189 kr
Människokroppen : fysiologi och anatomi; Egil Haug, Jan G. Bjålie, Olav Sand, Øysten V. Sjaastad; 2007
5+ säljare
av Egil Haug, Jan G. Bjålie, Olav Sand m.fl. (2007)
199 kr
Samhällsvetenskapliga metoder; Alan Bryman; 2011
5+ säljare
av Alan Bryman (2011)
105 kr
Arbeta i projekt : individen, gruppen, ledaren; Sven Eklund; 2011
-62%
5+ säljare
av Sven Eklund (2011)
165 kr
Nypris: 432 kr
Företagsekonomi 100 Fakta; Jan Olsson, Per-Hugo Skärvad; 2017
5+ säljare
av Jan Olsson, Per-Hugo Skärvad (2017)
119 kr
Sensorik och marknadsföring; Lena Mossberg, Inga-Britt Gustafsson, Anette Jonsäll, Åsa Öström, Johan Swahn; 2014
-30%
5+ säljare
av Lena Mossberg, Inga-Britt Gustafsson, Anette Jonsäll m.fl. (2014)
315 kr
Nypris: 450 kr
Statistik för hälsovetenskaperna; Göran Ejlertsson; 2012
5+ säljare
av Göran Ejlertsson (2012)
105 kr
Grundläggande mikrobiologi med livsmedelsapplikationer; Herluf Thougaard, Verner Varlund, Rene Møller Madsen; 2007
5+ säljare
av Herluf Thougaard, Verner Varlund, Rene Møller Madsen (2007)
315 kr
Digital marknadsföring; Roger Ström, Martin Vendel; 2018
5+ säljare
av Roger Ström, Martin Vendel (2018)
125 kr
Näringslära för högskolan; Lillemor Abrahamsson, Agneta Andersson, Gerd Nilsson (red.); 2006
5+ säljare
av Lillemor Abrahamsson, Agneta Andersson, Gerd Nilsson (red.) (2006)
105 kr