Gastronomiprogrammet - kurslitteratur

Spara upp till 80% på att köpa dina kursböcker från andra studenter på Gastronomiprogrammet. Lika snabbt, enkelt och riskfritt som att beställa ny studentlitteratur. Dessutom är det bättre för miljön.
Samhällsvetenskapliga metoder; Alan Bryman; 2011
5+ säljare
av Alan Bryman (2011)
165 kr
Människokroppen : fysiologi och anatomi; Egil Haug, Jan G. Bjålie, Olav Sand, Øysten V. Sjaastad; 2007
5+ säljare
av Egil Haug, Jan G. Bjålie, Olav Sand m.fl. (2007)
409 kr
Samhällsvetenskapliga metoder; Alan Bryman; 2018
-10%
5+ säljare
av Alan Bryman (2018)
285 kr
Nypris: 315 kr
Statistik för hälsovetenskaperna; Göran Ejlertsson; 2012
5+ säljare
av Göran Ejlertsson (2012)
145 kr
Näringslära för högskolan; Lillemor Abrahamsson, Agneta Andersson, Gerd Nilsson (red.); 2006
5+ säljare
av Lillemor Abrahamsson, Agneta Andersson, Gerd Nilsson (red.) (2006)
179 kr
Arbeta i projekt : individen, gruppen, ledaren; Sven Eklund; 2011
-33%
5+ säljare
av Sven Eklund (2011)
259 kr
Nypris: 384 kr
Företagsekonomi 100 Fakta; Jan Olsson, Per-Hugo Skärvad; 2017
5+ säljare
av Jan Olsson, Per-Hugo Skärvad (2017)
215 kr
Grundläggande mikrobiologi med livsmedelsapplikationer; Herluf Thougaard, Verner Varlund, Rene Møller Madsen; 2007
5+ säljare
av Herluf Thougaard, Verner Varlund, Rene Møller Madsen (2007)
299 kr
Arbetslivet; Tomas Berglund, Marianne Blomsterberg, Per-Ola Börnfelt, Birgitta Eriksson, Bengt Furåker, Lars Hansen, Mikael Hjerm, Kristina Håkansson, Tommy Isidorsson, Jan Ch Karlsson, Anders Kjellberg, Patrik Larsson, Stefan Schedin; 2009
5+ säljare
Arbetslivet Upplaga 2
av Tomas Berglund, Marianne Blomsterberg, Per-Ola Börnfelt m.fl. (2009)
85 kr