Gastronomiprogrammet - kurslitteratur

Spara upp till 80% på att köpa dina kursböcker från andra studenter på Gastronomiprogrammet. Lika snabbt, enkelt och riskfritt som att beställa ny studentlitteratur. Dessutom är det bättre för miljön.
Samhällsvetenskapliga metoder; Alan Bryman; 2018
5+ säljare
av Alan Bryman (2018)
349 kr
Människokroppen : fysiologi och anatomi; Egil Haug, Jan G. Bjålie, Olav Sand, Øysten V. Sjaastad; 2007
5+ säljare
av Egil Haug, Jan G. Bjålie, Olav Sand m.fl. (2007)
259 kr
Samhällsvetenskapliga metoder; Alan Bryman; 2011
5+ säljare
av Alan Bryman (2011)
119 kr
Arbeta i projekt : individen, gruppen, ledaren; Sven Eklund; 2011
-45%
5+ säljare
av Sven Eklund (2011)
239 kr
Nypris: 432 kr
Grundläggande mikrobiologi med livsmedelsapplikationer; Herluf Thougaard, Verner Varlund, Rene Møller Madsen; 2007
5+ säljare
av Herluf Thougaard, Verner Varlund, Rene Møller Madsen (2007)
359 kr
Företagsekonomi 100 Fakta; Jan Olsson, Per-Hugo Skärvad; 2017
5+ säljare
av Jan Olsson, Per-Hugo Skärvad (2017)
169 kr
Arbetslivet; Tomas Berglund, Marianne Blomsterberg, Per-Ola Börnfelt, Birgitta Eriksson, Bengt Furåker, Lars Hansen, Mikael Hjerm, Kristina Håkansson, Tommy Isidorsson, Jan Ch Karlsson, Anders Kjellberg, Patrik Larsson, Stefan Schedin; 2009
5+ säljare
Arbetslivet Upplaga 2
av Tomas Berglund, Marianne Blomsterberg, Per-Ola Börnfelt m.fl. (2009)
85 kr
Digital marknadsföring; Roger Ström, Martin Vendel; 2018
5+ säljare
av Roger Ström, Martin Vendel (2018)
119 kr
Hälsopromotion i arbetslivet; Anders Hanson; 2004
-39%
5+ säljare
av Anders Hanson (2004)
289 kr
Nypris: 467 kr
Näringslära för högskolan; Lillemor Abrahamsson, Agneta Andersson, Gerd Nilsson (red.); 2006
5+ säljare
av Lillemor Abrahamsson, Agneta Andersson, Gerd Nilsson (red.) (2006)
169 kr