Al Dente : Italiensk matlagning på riktigt; Samantha Santambrogio-Öberg; 2013
Al Dente : Italiensk matlagning på riktigt; Samantha Santambrogio-Öberg; 2013

Al Dente : Italiensk matlagning på riktigtUpplaga 1

av Samantha Santambrogio-Öberg

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2013
  • ISBN: 9789113049670
  • Sidor: 185 st
  • Förlag: Norstedts
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Hur lagar man italiensk mat på riktigt? Inte ett recept på tomatsås utan fem. Inte samma olivolja till allt utan minst fyra olika. Inte kokfärdig gnocchi utan egenhändigt knådad. Inte bara en rätt på middagsbordet utan två, gärna tre och helst fyra. Det är italiensk mat på riktigt. En lustfylld resa genom den italienska matkulturen i dofter, smaker och bilder. Samantha Santambrogio Öberg visar hur du tillagar, äter och umgås kring italiensk mat och hur du samtidigt använder dig av de bästa svenska råvarorna. Det här är en bok som drivs av kärlek till den italienska maten och det svenska landet. Svenskarna lagar nämligen italiensk mat som aldrig förr, det behöver inte vara dyrt, svårt eller krångligt att äta gott. Vi ses i köket! Eller på italienska: ci vediamo in cucina!

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Al Dente : Italiensk matlagning på riktigt (2013)

I april 2013 släpptes boken Al Dente : Italiensk matlagning på riktigt skriven av Samantha Santambrogio-Öberg. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 185 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Norstedts som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Al Dente : Italiensk matlagning på riktigt på Studentapan och spara pengar.

Referera till Al Dente : Italiensk matlagning på riktigt (Upplaga 1)

Harvard

Santambrogio-Öberg, S. (2013). Al Dente : Italiensk matlagning på riktigt. 1:a uppl. Norstedts.

Oxford

Santambrogio-Öberg, Samantha, Al Dente : Italiensk matlagning på riktigt, 1 uppl. (Norstedts, 2013).

APA

Santambrogio-Öberg, S. (2013). Al Dente : Italiensk matlagning på riktigt (1:a uppl.). Norstedts.

Vancouver

Santambrogio-Öberg S. Al Dente : Italiensk matlagning på riktigt. 1:a uppl. Norstedts; 2013.