Älg : i skog, myt och gryta; Åsa Ottosson, Mats Ottosson; 2004
1 säljare

Älg : i skog, myt och gryta

av Åsa Ottosson, Mats Ottosson
I denna generöst illustrerade bok om älgen finns allt du vill veta om det stora och imponerande djuret. Den handlar om älgen som kult, kultur, produkt, mat och djur.  Författarna Åsa och Mats Ottosson har gett sig ut på en resa runt Sverige i älgens spår. De har besökt älgfolkens land i Jämtland, mött älgfantaster, följt med på jakt och rest till olika turistanläggningar uppbyggda kring älgen.   Boken handlar framförallt om älgen i relation till människan - som symbol för friheten i natur och vildmark, som eftertraktad trofé för både jägare och turister och som produkt i form av mjukisälgar och varningsskyltar. Men självklart handlar boken också om älgen själv, om var den finns, vad den äter och hur den lever. Dessutom finns ett kapitel med spännande och annorlunda recept med älgkött som huvudingrediens.   Förutom de till innehållet varierande texterna är boken fylld av vackra och spännande fotografier på älgen, skogen, produkterna och maten - tagna av fotografen Roine Magnusson - vilket gör den till ett riktigt praktverk om det sinnrika djuret älgen.
I denna generöst illustrerade bok om älgen finns allt du vill veta om det stora och imponerande djuret. Den handlar om älgen som kult, kultur, produkt, mat och djur.  Författarna Åsa och Mats Ottosson har gett sig ut på en resa runt Sverige i älgens spår. De har besökt älgfolkens land i Jämtland, mött älgfantaster, följt med på jakt och rest till olika turistanläggningar uppbyggda kring älgen.   Boken handlar framförallt om älgen i relation till människan - som symbol för friheten i natur och vildmark, som eftertraktad trofé för både jägare och turister och som produkt i form av mjukisälgar och varningsskyltar. Men självklart handlar boken också om älgen själv, om var den finns, vad den äter och hur den lever. Dessutom finns ett kapitel med spännande och annorlunda recept med älgkött som huvudingrediens.   Förutom de till innehållet varierande texterna är boken fylld av vackra och spännande fotografier på älgen, skogen, produkterna och maten - tagna av fotografen Roine Magnusson - vilket gör den till ett riktigt praktverk om det sinnrika djuret älgen.
Utgiven: 2004
ISBN: 9789146204046
Förlag: Wahlström & Widstrand
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 164 st
I denna generöst illustrerade bok om älgen finns allt du vill veta om det stora och imponerande djuret. Den handlar om älgen som kult, kultur, produkt, mat och djur.  Författarna Åsa och Mats Ottosson har gett sig ut på en resa runt Sverige i älgens spår. De har besökt älgfolkens land i Jämtland, mött älgfantaster, följt med på jakt och rest till olika turistanläggningar uppbyggda kring älgen.   Boken handlar framförallt om älgen i relation till människan - som symbol för friheten i natur och vildmark, som eftertraktad trofé för både jägare och turister och som produkt i form av mjukisälgar och varningsskyltar. Men självklart handlar boken också om älgen själv, om var den finns, vad den äter och hur den lever. Dessutom finns ett kapitel med spännande och annorlunda recept med älgkött som huvudingrediens.   Förutom de till innehållet varierande texterna är boken fylld av vackra och spännande fotografier på älgen, skogen, produkterna och maten - tagna av fotografen Roine Magnusson - vilket gör den till ett riktigt praktverk om det sinnrika djuret älgen.
I denna generöst illustrerade bok om älgen finns allt du vill veta om det stora och imponerande djuret. Den handlar om älgen som kult, kultur, produkt, mat och djur.  Författarna Åsa och Mats Ottosson har gett sig ut på en resa runt Sverige i älgens spår. De har besökt älgfolkens land i Jämtland, mött älgfantaster, följt med på jakt och rest till olika turistanläggningar uppbyggda kring älgen.   Boken handlar framförallt om älgen i relation till människan - som symbol för friheten i natur och vildmark, som eftertraktad trofé för både jägare och turister och som produkt i form av mjukisälgar och varningsskyltar. Men självklart handlar boken också om älgen själv, om var den finns, vad den äter och hur den lever. Dessutom finns ett kapitel med spännande och annorlunda recept med älgkött som huvudingrediens.   Förutom de till innehållet varierande texterna är boken fylld av vackra och spännande fotografier på älgen, skogen, produkterna och maten - tagna av fotografen Roine Magnusson - vilket gör den till ett riktigt praktverk om det sinnrika djuret älgen.
Begagnad bok
119 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar
Köpskydd med Studentapan
Varje köp täcks av Studentapans köpskydd som säkerställer att boken kommer fram, att du får rätt bok och att skicket stämmer överens med beskrivning.
119 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar