Anthony Bourdains franska kök; Anthony Bourdain; 2005
Anthony Bourdains franska kök; Anthony Bourdain; 2005

Anthony Bourdains franska kök

av Anthony Bourdain

  • Utgiven: 2005
  • ISBN: 9789100105884
  • Sidor: 304 st
  • Förlag: Albert Bonniers Förlag
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Den klassiska bistromatlagningens recept, strategier, teknik Mat handlar alltid om förvandling, om att ta något vanligt och göra något ovanligt av det. Det är trolleri. Och varje ärlig kock kan intyga att man behöver inte vara trollkarl för att kunna trolla. Det enda som behövs är fett, lite kryddor, vitlök, salt och peppar. Det här är en strategisk och taktisk fälthandbok, och recepten kommer från Les Halles, det bästa brasseriet i Staterna! Det här är de riktiga recepten, det franska kökets stora klassiker Du behöver inte vara något geni eller bo vid en saluhall för att laga god mat - vad är det då du måste ha? Viljan. Och en fast föresats att gå vidare, också när din första gryta bränt fast, såsen har skurit och du har huggit av en fingertopp. Du måste ha kärlek. Gärna till dem du lagar åt, men det räcker bra med kärlek till de ingredienser du använder. Trots allt är det till dig själv du lagar mat.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Anthony Bourdains franska kök (2005)

I augusti 2005 släpptes boken Anthony Bourdains franska kök skriven av Anthony Bourdain. Den är skriven på svenska och består av 304 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Albert Bonniers Förlag som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Anthony Bourdains franska kök på Studentapan och spara pengar.

Referera till Anthony Bourdains franska kök

Harvard

Bourdain, A. (2005). Anthony Bourdains franska kök. Albert Bonniers Förlag.

Oxford

Bourdain, Anthony, Anthony Bourdains franska kök (Albert Bonniers Förlag, 2005).

APA

Bourdain, A. (2005). Anthony Bourdains franska kök. Albert Bonniers Förlag.

Vancouver

Bourdain A. Anthony Bourdains franska kök. Albert Bonniers Förlag; 2005.